Započeli radovi na izgradnji Policijske postaje u Imotskom

Datum objave: 11.06.2018   Broj čitanja: 805
Simboličnim udarcima “pikamera” izvođača , danas su i službeno započeli pripremni radovi za izgradnju nove policijske postaje u Imotskom.
Započeli radovi na izgradnji Policijske postaje u Imotskom

Na lokaciji zapadnog dijela šume Gaj, samom činu početka radova nazočni su bili gradonačelnik Ivan Budalić, načelnik PP Imotski Tihomir Nenadić i njegov pomoćnik Miško Bubalo, te predstavnici Ministarstva unutarnjih poslova zaduženi za investicije.

 

Projektant kapitalnog objekta kako za same imotske policajce, koji trenutačno rade na tri neugledne lokacije po gradu, tako i za grad Imotski je Lidija Grebenar dipl.arhit. iz Dugog Sela kod Zagreba, a izvođač radova je domaća tvrtka Katić Bau.

 

Prema neslužbenim informacijama do kraja ove kalendarske godine obaviti će se svi pripremni radovi za izgradnju same zgrade, a u 2019. godini bi nova policijska postaja bila i predana na korištenje.

 

Cijela investicija “teška” je oko 18 milijuna kuna.

 

Grad Imotski učinio je mnogo u posljednjih nekoliko mjeseci, kada je u pitanju ubrzanje početka radova, stalnim kontaktima prema investitoru Ministarstvu unutarnjih poslova RH, piše Radio Imotski.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio