Hrvatski kandidat Boriša Falatar u hrvatskoj Zenici održao veličanstven skup

Datum objave: 13.06.2018   Broj čitanja: 1394
Kandidat za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Boriša Falatar krenuo je u pohod na Predsjedništvo BiH, a nakon Tuzle, put ga je odveo u Zenicu gdje su ga pozdravili Hrvati i svi oni koji se tako osjećaju u izbornom vremenu.
Hrvatski kandidat Boriša Falatar u hrvatskoj Zenici održao veličanstven skup

 

Falatar je kazao kako vjeruje u pravnu državu koja poštuje odluke Ustavnog suda i pravednu državu gdje svatko ima pravo da bude izabran i da glasa za svog predstavnika. Inteligentni Falatar vjerojatno je zaboravio da se u BiH ne poštuju odluke Ustavnog suda jer da se poštuju on ne bi mogao raditi ovo što radi i sakupljati na ovako prljav način glasove u gradu iz kojeg su Hrvati protjerani i iz kojeg svake godine ode 30 hrvatskih obitelji, za koje u državnim institucijama nema posla ma koliko sposobni bili.

 

Zenica je bila važno uporište u vremenu NDH, ali se nadamo da ta činjenica nije razlog da Boriša Falatar u njoj održava svoje prve skupove.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • dijana muminovic14.06.2018 11:49 sati
    Borisu nisu podrzali Hrvati u Zenici, vec ljudi svih nacionalnosti i pripadnosti, kao sto sam to ja i moja kolegica sa ove fotografije. No, hvala vam i na ovoj objavi! ;)
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio