Instagram više ne obavještava korisnike kada netko napravi screenshot njihovog storyja

Datum objave: 18.06.2018   Broj čitanja: 316
Instagram je u siječnju ove godine počeo testirati novu mogućnost, a to su notifikacije za korisnike koje stižu kada drugi korisnici naprave screenshot njihovih storyja. Međutim, ta mogućnost više nije dostupna.
Instagram više ne obavještava korisnike kada netko napravi screenshot njihovog storyja


Instagram Stories, baš kao i Snapchat Stories, dizajnirani su tako da budu dostupni samo određeno vrijeme, nakon čega zauvijek nestaju.

 

Ovo ograničenje se može izbjeći na nekoliko načina, a među njima je screenshot ili snimanje videa. No, mnogi korisnici koji tako razmišljaju bi dvaput razmislili o screenshotu ako pomisle da će osoba kojoj story pripada biti obaviještena.

 

Ipak, dok Snapchat posjeduje sličnu mogućnost, Instagram ju je, barem se tako čini, samo testirao na određenom broju korisnika.

 

Jedno je sigurno, pomenuta mogućnost je mač s dvije oštrice. Nekim korisnicima je drago što je drugima teže zadržati njihov privremeni sadržaj, ali s druge strane, to je zapravo nemoguće spriječiti jer se story može fotografirati ili snimiti drugim mobitelom, piše Klix.ba.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2018
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio