Legendarne Dream Team Babe ponovno opjevale Vatrene VIDEO

Datum objave: 13.07.2018   Broj čitanja: 2368
Uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, slavi se diljem svijeta i na različite načine. Nakon pobjede nad reprezentacijom Engleske, slavilo se do ranih jutarnjih sati. No, dok su jedni pjesme pjevali, drugi su ih cijelu noć osmišljavali.
Legendarne Dream Team Babe ponovno opjevale Vatrene VIDEOI ovoga puta, “Dream Team Babe” oduševile su svojom pjesmom, javlja Naša TV. Svjetlo dana ugledala je njihova nova pjesma posvećena “Vatrenima”. Pa tako “Babe” u isti glas pjevaju:

 

“Svanuo je i taj sretan dan, za Vatrene tako predivan. Pobjedu su oni zaslužili jer su stvarno, stvarno dobri bili. Subašiću, Mandžukiću, Perišiću, oj, Modriću zlato moje kopačke ti dobro stoje. Svi u kockicama, ne zna im se broj, Vatreni su tu, tu uz narod svoj.. ”

 

“Nako gledan one mladiće, igraju, to vole, to im je posa, pa kažen, neka im nešto ostane u životu i od ovi baba – nu, šta su ove starice iz Ljubuškog napravile za nas mlade” sretno i ponosno rekla nam je baba Nada.

 

Inače, Dream Team Babe iza sebe imaju snimljeni album, a organiziraju i manifestaciju “Dream Team Babe i prijatelji”.


Na pitanje jeli zaju što je to volej, kazale su 'dašta već ih volimo, vole ih svi'!

A ovako zvuči njihov prvi 'Vatreni bećarac:Vezana vijest>> Najstarije pjevačice na svijetu snimile pjesmu za VATRENE! Poslušajte DREAM TEAM BABE

Legendarne Dream Team Babe ponovno opjevale Vatrene VIDEO
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio