Svijet se poklonio Gordani Zucić! I Forbes prepoznao rad Gruđanke

Datum objave: 31.07.2018   Broj čitanja: 1900
Royal Ascot, odnosno tradicionalne utrke konja u organizaciji britanske kraljevske obitelji događaju se već stoljećima, ali danas su postale mnogo više od toga.
Svijet se poklonio Gordani Zucić! I Forbes prepoznao rad Gruđanke

 

Royal Ascot predstavlja i ogromnu pozornicu kroz koju prodefiliraju najveće zvijezde britanskog show businessa i članovi britanske kraljevske obitelji, a ujedno je i jedan od najvećih modnih događaja u Ujedinjenom Kraljevstvu. U to se uvjerila i jedna od najboljih bh. kreatorica Gordana Zucić koja je zadivila svijet svojim kreacijama, a ovog puta oduševljenje je vladalo i na Royal Ascotu gdje su predstavljene Gordanine kreacije.


„Imali smo čast na ovogodišnjem Royal Ascotu, pred brojnim uzvanicima i članovima kraljevske obitelji predstaviti i našu unikatnu kreaciju koju je nosila glumica i model Yaourou Konate Lehrmann.“ – rekla je Gordana.


Uz njenu kreaciju Yaourou je nosila i unikatni šešir svjetski poznatog dizajnera šešira Louisa Mariettea koji je zapazio Gordanine modele iz kolekcije snimane u Londonu 2016. godine gdje su svjetski poznati frizer Stipe Filipović i Gordana imali prvu suradnju sa neponovljivom Yaourou, a koje su Louisa oduševile u tolikoj mjeri da je izričito tražio haljinu dizajnerice koja stoji iza tih modela.


„Čast nam je što smo imali priliku predstaviti našu kreaciju na jednom događaju kao što je Royal Ascot a naš uspjeh je još i veći kada su ga prepoznali i prenijeli poznati svjetski magazin Forbes, Harper's Bazaar i drugi.“ . sa ponosom ističe Gordana.

Svijet se poklonio Gordani Zucić! I Forbes prepoznao rad Gruđanke
Svijet se poklonio Gordani Zucić! I Forbes prepoznao rad Gruđanke
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio