Gruđani koje slavi i Split! Ćorluki i(li) Rogiću fige večeras drži i ''najluđi grad na svitu''

Datum objave: 09.08.2018   Broj čitanja: 1952
Ante Ćorluka Tusić s jedne, a Joško Rogić Miš s druge strane najveće su zvijezde svojih ekipa. Kad s tribina netko poviče "tooo doktore" zna se da je Ante Ćorluka napravio neki potez, ili dribling ili sjajan šut ili gol za rješavanje utakmice.
Gruđani koje slavi i Split! Ćorluki i(li) Rogiću fige večeras drži i ''najluđi grad na svitu''

 

Prošle dvije utakmice Drinovaca s tribina je se najviše čulo "too Joško"! Prvo je na penale zahvaljujući obrani, a i odličnom postavljanju kod šuta Darija Alpeze odveo svoju momčad u polufinale. A onda je Rogić zaključao svoju mrežu protiv Pešije, koja je pak u skupini prije njegovog dolaska jednostavno pobijedila istu ekipu.

 

Stoga ne iznenađuje što će Ante s jedne strane i Joško s druge biti oni u koje će mnoge oči biti uprte večeras.

 

Također, s obzirom da su obojica dio "najluđeg grada na svitu", raspitali smo se kako kotiraju u tome gradu. Ante je igrač FC Split Tommy i jedan je od najboljih futsal igrača u Hrvatskoj. - Rušija je Ante Dinama, a donit će nam i naslov prvaka - govori nam sugovornik koji je gledao Antu u osvajanju ovogodišnjeg Kupa Hrvatske u futsalu. Također i o Jošku Rogiću govori samo najbolje. - Ma to je krasan dečko, fajter u životu. Dobiva' je on i sportske i životne bitke, igra' je za Torcidu i Ustanik u 2. Hrvatskoj malonogometnoj ligi i dugogodišnji je sudac Udruge za mali nogomet - Split. Obojica su naši hercegovački Splićani i ponosni smo na njih. Sretno im večeras, neka se ne ozlijede i neka pobijedi bolji - kazao nam je poznavatelj prilika u Splitu.

 

Što se rasporeda utakmica tiče u 20.00 sati za treće mjesto igraju pioniri Sovići/Gorica protiv Tihaljine, za naslov pionirskog prvaka od 20.45 sati igraju Drinovci i Grude Boboška.

 

Kod seniora, za treće mjesto u 21.30 sati igraju Ružići i Grude Pešija dok se za prvaka Lige mjesnih zajednica općine Grude Bore Grude Centar i Drinovci 2.

 

Nakon ekipe Grude 2000. godine, Pocrta 2001., 2002., 2003., 2004. i 2005., Drinovaca 2006., Sovića Donjih 2007., 2008., 2009., Grude Centra 2010., 2011. i 2012., onda Tihaljine 2013., pa Grude Centra opet 2014., onda Grude Pešije 2015. te Grude Centra 2016. i 2017. večeras ćemo saznati uzima li Grude Centar svoj sedmi naslov prvaka ili Drinovci II u svoju mjesnu zajednicu donose drugi trofej nakon 12 godina.

 

Do sada šest medalja oko vrata imaju Hrvoje Marić Hrto (Grude 1, Pocrte 5) i Ivan Šimić, Boris Miloš, Ivan Ćorluka, Ante Ćorluka i Mario Galić (Grude Centar 6). Večeras se imaju priliku osamostaliti na vječnoj ljestvici.

 

Vrijeme je za finale LMZ-a Grude!

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio