Završen 7. 'LOVRIN CUP' T. K. Grude, obitelji Šiljeg uručen prikupljeni novac FOTO

Datum objave: 15.08.2018   Broj čitanja: 1111
Završen je 7. po redu 'Lovrin Cup' u organizaciji Tenis kluba Grude..
Završen 7. 'LOVRIN CUP' T. K. Grude, obitelji Šiljeg uručen prikupljeni novac FOTO


Kao i prošle godine polufinalni susreti su bili vrlo zanimljivi a posebno prvi meč, Šelaj Željko (ZG) / Garac Marijan(OS) - Burnać Damir(LU-ch)/Iličić Vjeko(GR) 6/3,4/6,14/12 i gdje je izgubljeni par propustio 5 meč lopti.

 

U drugom polufinalu su se sastali: Brkić Josip(LJUB.) / Musa Ante(Š.B) - Borovac Nikša(ME)/Jovanović(ČP) 6/2,6/4.

 

Finala; spoj ekipa, iskustva i mladosti i bilo je izuzetno napeto uz jedan daleko, daleko… bačeni reket i na kraju je iskustvo odlučilo pobjednika, 7. LOVRINA CUP-a.

 

Finala: Šelaj Željko/Garac Marijan - Brkić Josip/Musa Ante 1/6, 6/3,10/6

 

Lovro Mikulić, dodjelio je diplome i pehare za osvojena 1., 2. i 3. mjesta. Nakon dodjele nagrada poslužena je večera uz kapljicu razgovora, pjesme i naravno komentara odigranih mečeva.Obitelji Šiljeg danas je uručen novac prikupljen na Lovrinu cup-u


- Ovaj teniski turnir je organiziran tako da dijelom bude i humanitarni da se pomogne onima kojima je potrebna upomoć. Prošle godine smo upoznali dječake iz obitelji Šiljeg; Marka, Antu i Karola iz Ljubuškog i sva trojica boluju do distrofije mišića i u invalidskima kolnicima su. Obitelj Šiljeg ima sedmero djece, gđa. Šiljeg (mama) je bila spriječena biti na završnici CUP-a. Prikupljeno je 5.500 kuna (1.350 KM) i nadamo se da će biti još uplata na njihov račun, ovaj iznos kao i poseban dar knjiga "PRIJE NEGO ODRASTEM" autorice Ivane Milićević uručen je obitelji Šiljeg danas, na blagdan Velike Gospe, kazao je za Grude.com Rafael Mikulić - Rafo predsjednik T.K. Grude.


FOTOGALERIJA

 

Grude.com
FOTO: Grude.com

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • grand prix15.08.2018 23:00 sati
    Pohvale za turnir!
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio