HP MOSTAR Otvoren kanal za internet trgovinu prema Srbiji i Crnoj Gori

Datum objave: 03.09.2018   Broj čitanja: 737
Hrvatska pošta Mostar osluškujući potrebe svojih korisnika uvela je novu međunarodnu uslugu kako bi odgovorila potrebama i zahtjevima tržišta - PostPak uslugu.
HP MOSTAR Otvoren kanal za internet trgovinu prema Srbiji i Crnoj GoriUsluga je prvenstveno namijenjena Internet trgovcima, odnosno svima onima koji žele prodavati svoju robu putem interneta na regionalnom tržištu. Na ovaj način BH poduzetnicima otvoren je novi distribucijski kanal prema tržištu Srbije i Crne Gore odnosno približno 8 milijuna stanovnika. U pripremi je ovakav sporazum i sa Republikom Hrvatskom.

 

PostPak usluga omogućava Internet trgovcima slanje otkupne pošiljke i besplatan povrat novca na adresu pošiljatelja na regionalnom tržištu.


Prijem pošiljaka se obavlja u poštanskim uredima, a za ugovorene korisnike HP Mostar prijem se može obaviti i na adresi pošiljatelja temeljem njegovog posebnog zahtjeva (ili ugovora) pozivom na besplatni info telefon 080 088 088.

 

PostPak usluga nova je vrijednost na tržištu koja će građanima i pravnim licima uvelike olakšati poslovanje, posebice kupovinu preko Interneta kroz pouzdanu i povezanu regionalnu poštansku mrežu.

 

PR

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio