Najskuplja trava ikad: Elon Musk odlučio je zapaliti joint, vrijednost Tesle pala za 3,1 milijardu dolara

Datum objave: 07.09.2018   Broj čitanja: 371
Joe Rogan ugostio je Elona Muska u svojem studiju i počatio ga jointom, što je dovelo uzročno posljedično do toga da Muskova tvrtka Tesla izgubi 3,1 milijardu dolara.
Najskuplja trava ikad: Elon Musk odlučio je zapaliti joint, vrijednost Tesle pala za 3,1 milijardu dolara

Dionice Tesla izgubile su na vrijednosti za 8 posto u petak, što iznosi 3,1 milijardu, dok su dvojica njezinih viših rukovoditelja dala otkaz, samo nekoliko sati nakon što je izvršni direktor električnih automobila Elon Musk izazvao zabrinutost pušenjem marihuane na live web showu.


Voditelj računovodstva tvrtke Dave Morton i voditeljica ljudskih resursa Gaby Toledano rekli su da napuštaju tvrtku koja je postavljena u središte niza kontroverzija od strane svog nepromijenjenog CEO-a.

 


Morton, koji se pridružio tvrtki prije samo mjesec dana, rekao je da odlazi jer su razina javne pozornosti na tvrtku, kao i tempo unutar tvrtke premašili su njegova očekivanja".

 

"To me je natjeralo da razmotrimo budućnost. Želim da bude jasno da čvrsto vjerujem u Teslu, njegovu misiju i buduće izglede, i nemam neslaganja s Teslinim vodstvom ili njegovim financijskim izvješćivanjem", naglasio je Morton, prenosi Dnevnik.hr.

 

Par je napustio Teslu dan nakon što je Musk izazvao zabrinutost nakon pušenja marihuane na live web showu s američkim komičarom Joe Roganom.


Musk je proveo dva i pol sata na podcastu kasno u četvrtak raspravljajući o umjetnoj inteligenciji i njezinom utjecaju na čovječanstvo.

 

Uzimajući dim jointa, za koji je Rogan rekao da je bila mješavina duhana i marihuane i pravna je u Kaliforniji, Musk je rekao da "gotovo nikada" nije pušio. "Nisam redovni pušač trave" rekao je Musk. "Zapravo ne vidim nikakav učinak ... ne mislim da je to jako dobro za produktivnost."

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio