Bujica emitirao film o vezi hercegovačkih biskupa, UDBA-e i KGB-a

Datum objave: 09.09.2018   Broj čitanja: 4158
Najpopularniji i najkontroverzniji hrvatski televizijski voditelj Velimir Bujanec Bujica u svojoj emisiji "Bujica" objavio je film "Od Fatime do Međugorja" u kojem je objavljena dokumentacija iz tajnih arhiva KGB-a i UDBE o Međugorju, i ulozi dvojice biskupa Pavla Žanića i Ratka Perića u rušenju Međugorja i progonu franjevaca.
Bujica emitirao film o vezi hercegovačkih biskupa, UDBA-e i KGB-a

 

O iznimno osjetljivim podacima kroz film je govorio i jedan od najmoćnijih sovjetskih špijuna, visokopozicionirani djelatnik KGB-a Aleksandar Maksimov, a kroz film su prikazivani dokumenti koji bacaju novo svjetlo na ljude koji vode crkvu u Hercegovini posljednjih desetljeća. On sam u filmu, a kasnije i u intervjuu, priznao je poznanstvo s hercegovačkim biskupima Žanićem i Perićem.

 

Film je prikazan u udarnom terminu ovog petka na Osiječkoj televiziji i na Z1, a ove nedjelje od 14.00 sati reprizira se na Osječkoj TV.

 

Na Z1 i TVJadran emisiju "Bujica" i film "Od Fatime do Međugorja" možete gledati ovog ponedjeljka, 10. rujna, od 20.05 sati.

 

Film možete pogledati i ovdje:

 

 

Povezano:

 

NOVI ŠOKANTAN FILM: 'Od Fatime do Međugorja' otkriva stravičnu istinu o vezi biskupa Žanića, Perića, agenta Lasića Gorankića, Udbe i KGB-a

 

VIDEO: RUSKI ŠPIJUN MAKSIMOV U INTERVJUU Ratko Perić bio je naš dobar suradnik! Ja sam ateist, ali Međugorje nije namješteno

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio