VIDEO: Glumica ošamarila ženu u publici jer joj je vrijeđala sina s Downovim sindromom

Datum objave: 22.09.2018   Broj čitanja: 1412
Ruska glumica Evelina Bledans (49) fizički je nasrnula na ženu u publici koja joj je rekla da društvu ne treba njen sin s Downovim sindromom.
VIDEO: Glumica ošamarila ženu u publici jer joj je vrijeđala sina s Downovim sindromom

 Javnost je stala na njenu stranu, a video u kojem Evelina ženi koja grubo govori o njenoj sinu opali šamar, je postao viralan.

 

- Opasno je roditi s 35 ili 40, a kamoli s 49. Što ti je bilo? Želiš li roditi još jedno bolesno dijete? Hoćeš li imati još jedno dijete s Downovim sindromom? Nitko ne treba takvu djecu, ni ti ni društvo - rekla je članica publike Elena Lebedeva. To je bilo dovoljno da se ova 'mama lavica' ustane i pljusne ženu.

 

 

Evelina u 49. godini očekuje treće dijete, a u emisiji Live je gostovala na temu trudnoće u poznijim godinama. i govorila o trudnoći u poznijim godinama. Njen sin Nikolaj (24) je već odrastao i samostalno živi u Izraelu, a mlađi sin Semyon (6) je dijete s posebnim potrebama. Glumica je otkrila da sada očekuje djevojčicu, prenosi 24sata.hr.

 

- Razbit ću te, jadnice. To je moje dijete. Možeš o meni govoriti što hoćeš, ali moju djecu pusti na miru - poručila je Evelina na kraju ženi u publici.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio