OV GRUDE: Odobreno potpisivanje ugovora o zakupu s Udrugom Grudske mažoretkinje i GSS Grude

Datum objave: 24.09.2018   Broj čitanja: 846
Općinsko vijeće Grude održalo je 16. sjednicu 20. rujna 2018. godine. Dnevni red od 7 točaka, dostavljen u materijalima za sjednicu, jednoglasno je usvojen.
OV GRUDE: Odobreno potpisivanje ugovora o zakupu s Udrugom Grudske mažoretkinje i GSS Grude

Svi predloženi akti su jednoglasno usvojeni.

 

Izvod iz zapisnika s 15. sjednice Općinskog vijeća usvojen je bez primjedbi.

 

Na upit Marka Bobana, HDZ BiH, Ljubo Grizelj, Općinski načelnik, je upoznao nazočne sa završnim uređenjem dvorišta Osnovne škole Ruđera Boškovića Grude i Dječjeg vrtića Grude.

 

Nakon glalsovanja, usvojeno je Izvješće o izvršenju Proračuna općine Grude i radu Općinskog načelnika u razdoblju od 1. 1. – 30. 6. 2018. godine.

 

Odlukom o određivanju građevinskog zemljišta u državnom vlasništvu u K.o. Donji Mamići određeno je građevinsko zemljište površine 62 m2.

 

Rješenjem o utvrđivanju prava vlasništva u korist Amadea Macana iz Pogane Vlake legalizirano je građevinsko zemljište sa izgrađenim stambenim objektom.

 

Zaključkom o zamjeni nekretnina između općine Grude i Amadea Macana iz Gruda odobrena je zamjena građevinskih zemljišta istovjetne površine po 62 m2.

 

Zaključkom o davanju ovlaštenja Općinskom načelniku za zaključivanje ugovora o zakupu odobreno je potpisivanje ugovora o zakupu sa Udrugom Grudske mažoretkinje i GSS Grude.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • ?24.09.2018 17:09 sati
    ne kužim
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio