Taekwondo: Posušani zlatni u Hadžićima FOTO

Datum objave: 24.09.2018   Broj čitanja: 700
Zlatne medalje su osvojili Sara Grubišić, Matej Bešlić i David Dumančić, a srebrnu Mate Dragoja.
Taekwondo: Posušani zlatni u Hadžićima FOTO


U subotu 22.09.2018 u Hadžićima se održao međunarodni taekwondo turnir na kojem su 4 člana taekwondo kluba POSKOK iz Posušja nastupili u disciplini POOMSE gdje su se izborili za 4 medalje, i to 3 zlatne i 1 srebrnu, te sa okupno osvojena 24 boda u ekipnom poretku zauzeo 1 mjesto ekipno u disciplini Poomse.

 

Zlatne medalje su osvojili Sara Grubišić, Matej Bešlić i David Dumančić, a srebrnu Mate Dragoja. David Dumančić je proglašen najboljim formašem na natjecanju.

 

Na ovom natjecanju je nastupila i posušanka Lucija Bašić koja je za TKD STUDENT, za koji nastupa, osvojila zlatnu medalju.

 

- Ovo je jedan prijateljski turnir na kojem smo nastupili sa našim formašima koji se pripremaju za Croatia poomse open 2018, koji će se održati 20.10.2018. u Zagrebu. Oni su potvrdili svoje rezultate u BiH osvojivši u Hadžićima sve što se moglo osvojiti. U nedjelju naši seniori Mihaela Senjak i Karlo Galić u sklopu priprema za Europsko prvenstvo do 21 godine nastupaju na Otvorenom Kupu Srbije za reprezentaciju federalnog Saveza. Zahvaljujemo se našim sponzorima BGL COMMERCE i Agro Centar Mukinje na pomoći u odlasku na ova natjecanja, kazao nam je trener Petar Boban.

 

Grude.com

 

Taekwondo: Posušani zlatni u Hadžićima FOTO
Taekwondo: Posušani zlatni u Hadžićima FOTO
Taekwondo: Posušani zlatni u Hadžićima FOTO
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio