Bizaran incident: Mladenci i svatovi bacali baklje za vrijeme natjecanja!

Datum objave: 24.09.2018   Broj čitanja: 1499
Nesvakidašnji incident dogodio se u subotu poslijepodne u Rijeci, na stadionu Kantrida za vrijeme održavanja finala kadetskoga Kupa Hrvatske u atletici.
Bizaran incident: Mladenci i svatovi bacali baklje za vrijeme natjecanja!

Naime, skupina od 20-ak muškaraca i žena na tribini je palila i bacala baklje na tartan na kojem su se u to vrijeme održavale utrke i natjecanje u skoku uvis.

 

No, srećom, sve je prošlo bez kobnih posljedica.

 

"Dotična je skupina muškaraca i žena na D tribinu stigla kako bi proslavila vjenčanje svojih prijatelja. Među njima su bili i mladenci. Izvjesili su veliki plavo-bijeli transparent, pjevali navijačke pjesme, a onda su u jednom trenutku zapalili 20-ak baklji koje su uskoro završile na stazi. Srećom pa niti jedna od baklji nije pogodila nekoga od atletičara koji su se u to vrijeme natjecali", rekla je Iva Florjančič, direktorica »Kvarnera«, organizatora i domaćina finala Kupa, piše Novi list

 

"Svi smo na stadionu bili zgroženi takvim ponašanjem, od nas u klubu, preko trenera, atletičara i delegata natjecanja, roditelji su u čudu i strahu za sigurnost svoje djece s centralne tribine gledali što se događa, a ja sam otišla na D tribinu da bih prekinula bakljadu i pokušala im na lijep način objasniti da je njihovo ponašanje nedopustivo. Uslijedio je verbalni incident nakon kojega su se razišli, tvrdivši pritom da su za okupljanje na D tribini i bakljadu imali dozvolu policije. Ne mogu shvatiti kako se netko može tako neodgovorno ponašati, na stadionu je bilo puno djece, a oni su bacali baklje s isprikom da je to dio proslave vjenčanja. Prestrašno! Pa na stadionu su bila djeca od 13 godina i netko je mogao stradati!", zaključila je Florjančič.   

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio