Više nema dvojbi! GENERALI PODRŽALI DRAGANA ČOVIĆA

Datum objave: 30.09.2018   Broj čitanja: 1821
Nakon što su se "ostaci komunizma" propeli na zadnje noge i krenuli kao fantomi udarati po hrvatskom biću u BiH, nakon posljednje objave HRVATSKIH GENERALA morali bi malo smiriti svoje strasti.
Više nema dvojbi! GENERALI PODRŽALI DRAGANA ČOVIĆA

 

I jutros su neki od njih pokušali obezvrijediti podršku Draganu Čoviću koja dolazi od ljudi iz svih sfera života i to svojim pamfletima kojima posljednjih dana dokazuju samo jedno, a to je da su više priopćenja napisali u ovom predizbornom vremenu nego u svih 30, 40 ili 50 godina javnog života kada im je to bilo osnovno zanimanje.

 

Naime, pošto takvi nisu važni nego je važno jedinstvo hrvatskog naroda koje je svakim danom sve izraženije tomu treba i davati pozornost.

 

 

Predsjednik Hrvatskog generalskog zbora Pavao Miljavac i članovi Ljubo Ćesić-Rojs, Krešimir Ćosić, Ante Vučić i Kornelije Brkić, iskazali su potporu dr. Draganu Čoviću kandidatu za hrvatskog člana Predsjedništva BiH ispred HDZ-a BiH i HNS-a na predstojećim Općim izborima 2018. godine, kao i ostalim kandidatima Hrvatskog narodnog sabora za sve razine vlasti.

 


„Potpora koju pružamo Hrvatima u BiH nije samo dužnost, zakonska ili ustavna obveza, nego nas spaja osjećaj pripadnosti hrvatskom narodu, bez obzira na zemljopisne granice, a zajedništvom koje nas je sačuvalo kroz povijest gradit ćemo uspješniju sadašnjost i budućnost hrvatskog naroda u BiH i Hrvatskoj“, kazali su iz generali Hrvatskog generalskog zbora.

 


Dodali su kako hrvatski narod mora biti u zajedništvu, jer samo tako može osigurati jednakopravnost s ostalim narodima u BiH, jer je BiH i domovina Hrvata, a svoju budućnost može graditi i uz snažnu potporu Vlade RH.

 


„Snagu i zajedništvo prepoznajemo u programu i kandidatima okupljenima oko HDZ-a BiH i HNS-a te im dajemo potporu na predstojećim Općim izborima u BiH, a uvjereni smo da će hrvatski narod legitimno birati dr. Dragana Čovića za hrvatskog člana u Predsjedništvo BiH“, poručili su generali Hrvatskog generalskog zbora.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio