STUDENTI MOSTARA: Komšiću makni se, za nas si 'persona non grata'

Datum objave: 09.10.2018   Broj čitanja: 1293
Šamar Željku Komšiću opalili su mostarski studenti, a njihov odgovor na ponudu nelegitimnog člana Predsjedništva BiH prenose svi mediji u okruženju.
STUDENTI MOSTARA: Komšiću makni se, za nas si 'persona non grata'

 

Već jučer i danas u Mostaru se među studentima analizira politička situacija, a Komšića se naziva najvećom političkom prevarom u Europi jer nitko na ovakav način nije došao na vlast na Starom Kontinentu.

 

Predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru Marko Džoić nazvao je novoizabranog člana BiH Predsjedništva Željka Komšića nepoželjnom osobom te je potvrdio kako je vodstvo Studentskoga zbora danas odbacilo njegovu ponudu da im zajedno s kolegama iz istočnog dijela grada dodijeli ured koji je u Mostaru koristio predsjednik bh. Hrvata Dragan Čović.

 

"Takve nas stvari ne zanimaju od nekoga tko se lažno predstavlja kao Hrvat, a napose kao predstavnik ovoga naroda. On je za nas persona non grata i naravno da ćemo odbiti ako bude i stigla takva ponuda", rekao je za Hinu Džoić.

 

On je potvrdio kako je tijekom dana održana sjednica vodstva Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru koje je jednoglasno odbacilo mogućnost da se susretnu s Komšićem jer ga smatraju nelegitimnim, nametnutim hrvatskim predstavnikom.

 

Grude.com/Hina

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio