Dodik nazvao Stipu Mesića voštanom figurom

Datum objave: 13.10.2018   Broj čitanja: 1011
S Miloradom Dodikom iduće četiri godine neće biti dosadno, a Hrvatima neće biti ni loše s obzirom da je već stao u obranu Hrvatske i najavio da će spriječiti tužbu zbog Pelješkog mosta koju pokušavaju provesti dvojica bošnjačkih članova Predsjedništva BiH, od kojih je jedan i nelegitimni hrvatski, a to su Šefik Džaferović i Željko Komšić.
Dodik nazvao Stipu Mesića voštanom figurom

 

Također, s obzirom da mu spočitavaju dobre odnose s Hrvatima u BiH i njihovim legitimnim predsjednikom Draganom Čovićem i tvrdi da su oni dobitni tandem za BiH, Dodik je danas odgovorio novinaru "Večernjaka" što misli o Stipi Mesiću koji je jedan od najradikalnijih kada treba napasti Dodika i Čovića jer misli da oni rade na raspadu Bosne i Hercegovine. - Situacija s Komšićem i Džaferovićem ima potencijal o kojemu govorite (o raspadu BiH). A što se tiče Mesića, molim vas, ne postavljajte mi pitanja vezana za stavove voštanih figura - odgovorio je Dodik.

 

Stipe Mesić, podsjetimo, dugo godina je "persona non grata" među Hrvatima u BiH, a ni među Hrvatima u Hrvatskoj nije omiljena osoba te je zabilježeno više napada na njega kroz protekle godine. Ogromno bogatstvo zaradio je u vremenu dok su hrvatski branitelji ginuli na braniku domovine, a on je hodao po svijetu i sakupljao novac koji je u njegovim rukama dobrim dijelom nestajao. Za to nikad nije odgovarao.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • 13.10.2018 22:46 sati
    On je figura od kokosijeg izmeta a ne voska.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio