Predstavnici Crvenog križa ŽZH u posjeti zagrebačkom Crvenom križu

Datum objave: 27.10.2018   Broj čitanja: 552
Izaslanstvo Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke boravilo je u dvodnevnoj radnoj posjeti Gradu Zagrebu.
Predstavnici Crvenog križa ŽZH u posjeti zagrebačkom Crvenom križu

U izaslanstvu su bili Josip Zelenika, predsjednik Crvenog križa ŽZH, Srećko Mikulić, predsjednik Skupštine Crvenog križa ŽZH, te Viktor Grbavac član predsjedništva Crvenog križa ŽZH i predsjednik Crvenog križa Općine Ljubuški.

 

Izaslanstvo Crvenog križa ŽZH je primio Petar Penava ravnatelj Crvenog križa Grada Zagreba. Razgovaralo o iskustvima u provedbi tradicionalnih programa i aktivnosti Crvenoga križa, te mogućnostima suradnje ovih organizacija.

 

„Cijenimo volju predstavnika Crvenog križa Grada Zagreba, kada je u pitanju razmjena iskustava, da nam približe organizacijske i druge kapacitete njihove organizacije, a posebno kada znamo da je zagrebačka organizacija Crvenog križa ujedno i županijska organizacija, kao što je i naša, Zapadnohercegovačka. Uložit ćemo napore kako bi ostvarili međusobnu suradnju, posebno u programima prve pomoći i zaštite i spašavanja u slučaju prirodnih i drugih katastrofa, u kojima Crveni križ Grada Zagreba prednjači“, rekao je Josip Zelenika, predsjednik Crvenog križa Županije Zapadnohercegovačke.

 

Ravnatelj Crvenog križa Grada Zagreba, Petar Penava je istaknuo kako postoji obostrana volja za uspostavom dugoročne suradnje o čijim modalitetima će se razgovarati u idućem razdoblju.

 

Izaslanstvo Crvenog križa ŽZH primio je predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba, Andrija Mikulić, kojom prilikom je u višesatnom razgovoru pohvalio rad Crvenog križa ŽZH, te izrazio nadu da će gradska, a ujedno i županijska organizacija Crvenog križa Grada Zagreba znati podržati rad vodstva i volontera Crvenog križa ŽZH. Predstavnici Crvenog križa ŽZH pozvali su kolege iz Crvenog križa Grada Zagreba u uzvratni posjet Zapadnoj Hercegovini, na što su rado pristali.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio