Srebro za marke HP Mostar na filatelističkoj izložbi u Kini

Datum objave: 05.11.2018   Broj čitanja: 186
Hrvatska pošta (HP) Mostar osvojila je drugo mjesto i srebrnu medalju za filatelistički izložak na Međunarodnom natjecanju poštanskih administracija koje su članice Svjetske poštanske unije i WNS sustava.
Srebro za marke HP Mostar na filatelističkoj izložbi u Kini

 

Natjecanje je održano u Kini (Macao), a odvijalo se u tri kategorije. Prema godišnjem broju izdanja poštanskih maraka HP Mostar spada u prvu skupinu (do 30 pojedinačnih maraka izdanih u jednoj godini).

 

Nagrađeni izložak sadržavao je 16 izložbenih listova pod zajedničkim nazivom „Marke Hrvatske pošte Mostar su promotori pravih životnih vrijednosti“, priopćeno je iz HP Mostar.

 

Za izlaganje izložaka u natjecateljskim razredima potrebno je slijediti određena pravila, filatelistički materijal izlaže se na posebnim listovima u zaštitnim folijama koje se slažu u izložbene vitrine. Filatelističke izložbe i nagrade veliki su poticaj poštanskim operatorima da sve više ulažu u izdavanje zanimljivih maraka.

 

Osim srebra u 2018. HP Mostar je osvojila još četiri medalje na ovom natjecanju. Zlatnu 2016. u Nankingu (Kina), dvije srebrne i to 2013. u St. Petersburgu i 2015. u Singapuru te brončanu u Maleziji 2014. godine. Peta medalja za filateliju Hrvatske pošte Mostar na Međunarodnom natjecanju UPU- a potvrda je dugogodišnjeg kvalitetnog rada, ali i poticaj da u budućnosti budemo još bolji.


PR

Srebro za marke HP Mostar na filatelističkoj izložbi u Kini
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio