Predsjednica i premijer ismijali Komšića! Primio ga samo Stipe Mesić u Zagrebu

Datum objave: 06.11.2018   Broj čitanja: 1119
Od najpoznatijeg građanskog političara Željko Komšić pomalo se pretvara u političkog cirkusanta i diletanta koji, nažalost bh. građana, tu funkciju dobro naplaćuje.
Predsjednica i premijer ismijali Komšića! Primio ga samo Stipe Mesić u Zagrebu

 

Međutim, što mu svi novci svijeta vrijede kad je postao omražen gdje god se pojavi, a diljem bh. općina i gradova zabranjen mu je dolazak. Odnosno, Sejdo Bajramović našeg vremena može doći, ali nitko mu neće izraziti dobrodošlicu.

 

Išao je Komšić danas i u Zagreb, nadao se da će ga primiti Kolinda Grabar Kitarović, Andrej Plenković ili barem predsjednik Sabora Gordan Jandroković, međutim ne da nitko nije razgovarao s njim, nitko ga nije niti pozdravio. Što je najžalosnije, Komšić je to prikazao kao službeni posjet, a to je pričao malo manje omraženi Bošnjak u njegovom timu Zlatko Miletić koji se također predstavlja kao Hrvat.

 

Na kraju, tko će ga primiti nego Stipe Mesić političar po potrebi, odnosno od režima do režima. Bio je jugoslavenski državnik, zatim je pjevao ustaške pjesme po Australiji da izvuče milijune maraka koji nikad nisu stigli do Hrvata, pa je na kraju bio Hrvat, a danas je ponovno komunist koji gdje god stigne radi protiv Hrvatske i "dila" dokumente i vojne tajne kako bi se što više Hrvata osudilo zbog ratnih zločina.

 

Bilo kako bilo, voštana figura Mesić i nevažni političar Komšić ponovno su prikazani kao smiješne figure. Žali Bože onih koji su izišli glasovati za njih i koji su izmanipulirani u nekdašnjem, a i u današnjem vremenu.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio