DRAGAN ČOVIĆ POSTAJE POČASNI GRAĐANIN OPĆINE GRUDE

Datum objave: 06.11.2018   Broj čitanja: 1047
Kada god je trebalo Grude i Gruđani prvi su bili na braniku domovine u borbi protiv raznih režima. Od stoljeća sedmog, događanja na ovom području uvijek su bila dinamična, vremena izazovna, ali čovjek ovog kraja nije se predavao i nije se pokorio antihrvatskim režimima.
DRAGAN ČOVIĆ POSTAJE POČASNI GRAĐANIN OPĆINE GRUDE

 

I nakon ovih izbora, Hrvati Gruda prvi su poručili Željku Komšiću da je "persona non grata", a njegovim planovima "no pasaran". Odnosno da je nepoželjna osoba čiji prljavi posao potpomognut velikobošnjačkom politikom, koja ne preza ni od čega, neće proći. Pojednostavljeno, Komšić nije izabran glasovima Hrvata u BiH, a Hrvati su konstitutivan narod kojemu je Željko Komšić, kako je vizionarski 2006. rekao Haris Silajdžić, ogadio ovu zemlju.

 

Unatoč tome što su se pojedini dušebrižnici "zabrinuli" da će nakon "persona non grata" odluke Željko Komšić i njegovi politički šefovi zatvoriti financijski ventil prema Grudama, odnosno da će Grudama, kao što su pok. Viktoru Mariću i tadašnjem vodstvu Općine Grude smanjili proračun za skoro 30 posto, ponovno učiniti isto, Gruđani im poručuju da ih se ne plaše niti se plaše najava lokalnih dušebrižnika zabrinutih za političku budućnost Sarajeva. Preživjelo se od 2006. do 2014., preživjeti će se i ove teške godine, kakve će sigurno biti jer vrijeme Željka Komšića nikad ništa dobro nije donijelo Bosni i Hercegovini. Komšićev prvi mandat obilježila je recesija, prvi put kao pojam spomenuta u BiH, čemu se karijerni političar nije znao othrvati, te financijsko osiromašivanje hrvatskih općina i županija, a drugi mandat iseljavanje koje je počelo 2013. godine, a unatoč činjenici da je BDP u državi počeo rasti nakon njegovog odlaska, nisu se mogle sanirati sve posljedice koje je nesposobni političar napravio.

 

Zahvaljujući onima koji mrze Hrvate u BiH i žele ih istjerati s ovih prostora Željko Komšić postao je drugi bošnjački predstavnik u BiH.

 

U Grudama je Dragan Čović dobio službeno 90,12 posto glasova na posljednjim izborima, čime su Grude jednoglasno poručile da su uz Hrvatski narodni sabor predvođenom HDZ-om BiH i Draganom Čovićem.

 

 

Na današnjoj sjednici Općinskog vijeća u Grudama usvojen je prijedlog Odluke o dodjeli javnog priznanja Počasni građanin općine Grude.

 

 

Novi počasni građanin Gruda je dr. Dragan Čović, legalni i legitimni predstavnik hrvatskog naroda u BiH, predsjednik HNS-a i HDZ-a BiH.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio