FOTO: Franck podržao akciju 'KUPUJMO HRVATSKO'

Datum objave: 07.11.2018   Broj čitanja: 1344
Franck, hrvatski tržišni lider u proizvodnji i prodaji toplih napitaka, i ove je godine podržao projekt „Kupujmo hrvatsko – hrvatski proizvod za hrvatski turizam“, održan na Zagrebačkom velesajmu.
FOTO: Franck podržao akciju 'KUPUJMO HRVATSKO'

 

Projekt u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, ima za cilj educirati širu javnost o važnosti kupovanja hrvatskih proizvoda. U sklopu Pop up! 125 YEARS EDITION espresso kutka, Franck je posjetiteljima predstavio raznovrsne tople i hladne napitke iz svoje HoReCa ponude. Franckovi profesionalni baristi pripremali su i cold brew čajeve te atraktivne i vrlo popularne koktele koji su uz kavu poslužili kao dodatno okrjepljenje za sve posjetitelje.

 

Franck ovu akciju podržava već četvrtu godinu zaredom, a ove godine pripremili su još bogatiji asortiman proizvoda koje su svi mogli kušati. U ponudi su se posebno isticali Franck cold brew kokteli, Superiore čajevi, a posjetitelji su imali mogućnost isprobati i novitete iz linije biljnih čajeva.

 

Podržavanjem akcija i projekata poput ovoga, Franck osigurava visoku razinu usluge u cijeloj svojoj partnerskoj mreži. Time daje i dodatnu vrijednost tržištu toplih napitaka, na kojemu je uvjerljivi lider u HoReCa kanalu u Hrvatskoj i u regiji. Svojim partnerima Franck osigurava kvalitetnu aparaturu i redovito održavanje te, u sklopu Franck barističke akademije, i besplatno usavršavanje zaposlenika u spravljanju vrhunskoga espressa, instant napitaka, kakaa, vruće čokolade i čajeva.

 

Utemeljen 1892. godine u Zagrebu, Franck je danas tržišni lider u kavi i čaju s uspješnicama poput Jubilarne kave, Classic, Bonus te Superiore, Stretto i Franck 125 YEARS EDITION espressa, instant cappuccinaiFranck čajeva s bogatim asortimanom od preko 30 vrsta različitih okusa vrhunske kvalitete. Uz glavne kategorije proizvoda, Franckov portfelj još uključuje napitke od cikorije i žitarica, začine, dodatke jelima i sastojke za kolače.

 

Posebna pažnja pridaje se istraživanju i razvoju zbog čega je Franck prepoznat kao inovator koji podiže ljestvicu kvalitete i definira trendove na tržištu. Zahvaljujući ovome, kompanija doprinosi kontinuiranom razvoju glavnih kategorija svojih proizvoda, ali i cjelokupnoga tržišta u skladu s potrošačkim trendovima i preferencijama. S ovim ciljem aktivno djeluje i u sklopu europskih strukovnih organizacija i udruženja poput International Coffee Partnerste inicijativecoffee&climate, kao i Tea and Herbal Infusions Europe zajedno s ostalim europskim proizvođačima i trgovcima kavom i čajem.

 

 

PR

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Logika07.11.2018 15:07 sati
    Ček, Franck podržao akciju - Kupujmo hrvatsko? Odakle je ono Franck? Porto, Rejkjavik, Perth?
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio