Hercegu uručeno priznanje za izvrsnost u doprinosu razvitka turizma

Datum objave: 11.11.2018   Broj čitanja: 555
Velika mi je čast i zadovoljstvo primiti ove nagrade iz kojih iščitavam priznanje za dosad ponešto dobro učinjeno, ali i obvezu da se radi još više i još bolje..
Hercegu uručeno priznanje za izvrsnost u doprinosu razvitka turizma


Predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ ) Nevenko Herceg danas je u Solinu u sklopu 25. INTERSTARS 2018, 21. ITF'CRO 2018. i 16. KEA-CRO 2018, uručena nagrada za izvrsnost u doprinosu razvitka turizma HNŽ-a, priopćeno je iz Ureda za informiranje Županijske vlade.

 

Na završnoj svečanoj večeri, održanoj u sklopu tri velike manifestacije, Herceg je također, preuzeo i nagradu koja je u kategoriji Zlatni INTERSTARS 2018. dodijeljena Vladi HNŽ-a.

 

-Velika mi je čast i zadovoljstvo primiti ove nagrade iz kojih iščitavam priznanje za dosad ponešto dobro učinjeno, ali i obvezu da se radi još više i još bolje. S radošću, prihvaćam i jedno i drugo, prihvaćam osobno, u ime mojih suradnika i cjelokupnog turističkog sektora, svih koji su i, u ova priznanja ugradili dio svoje stručnosti, spremnosti na suradnju i nadasve, pozitivne energije. Pozitivna energija, osmijeh i dobro raspoloženje upravo su ono po čemu je turizam jedinstven svugdje u svijetu- naglasio je predsjednik Vlade HNŽ-a zahvaljujući se na priznanjima.

 

Nadam se, dodao je Herceg, da je i ovo priznanje – priznanje upravo za pozitivnu energiju, optimizam i male pomake koje smo činili, činimo i činit ćemo i u buduće samo s jednim ciljem - svrstati se u red poželjnih turističkih odredišta.

 

25. INTERSTARS 2018.,21. ITF'CRO 2018. i 16. KEA-CRO 2018., tri su međunarodne turističke, film-festivalske i krajobrazne manifestacije čije povjerenstvo sastavljeno od uglednih turističkih novinara i pisaca nominacije obrazlaže izvrsnošću, visokom kvalitetom rada, ali i priznavanjem kreativnosti i individualnog doprinosa pojedinaca i organizacija, koji kroz svoje profesionalne, stručne, znanstvene i praktične radne aktivnosti promiču turističku i kulturnu ponudu i time doprinose cjelovitom razvitku turizma.

 

Uz, domaćina Hotel President-Solin, manifestacije podupiru: Ministarstvo turizma RH, Hrvatska turistička zajednica, Svjetske i Europske Federacije turističkih novinara i pisaca, filma, održivog razvitka - FIJET, FEST, ITCO, CIB. Pokrovitelji su Splitsko-dalmatinska županija, Grad Solin, a visoki pokrovitelj je predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio