Lovre Kalinić: Igrali smo sa srcem, dali smo sve od sebe

Datum objave: 18.11.2018   Broj čitanja: 200
Jako smo se dobro prikazali, osim te prve utakmice u kojoj smo svi podbacili..
Lovre Kalinić: Igrali smo sa srcem, dali smo sve od sebe


Iskreno, loše smo otvorili utakmicu, ali nakon 20 minuta smo bili dostojan protivnik. Kad smo se bolje postavili na terenu, izgledalo je puno bolje. Ostaje žal za ta dva gola. Igrali smo sa srcem, dali smo sve od sebe što smo imali. Šteta što smo izgubili, rekao je vratar Lovre Kalinić nakon poraza od Engleske 1:2.

 

Zadovoljan je ukupnim nastupom u Ligi nacija, unatoč ispadanju iz elitnog razreda. Engleska je pobjedom osvojila prvo mjesto u skupini, Španjolska je druga, a Hrvatska je trećim mjestom ispala u drugi jakosni razred.

 

Jako smo se dobro prikazali, osim te prve utakmice u kojoj smo svi podbacili. Rezultat 0:6 nije realan. U toj se utakmici sve poklopilo na strani Španjolaca. U ostale tri utakmice bili smo jako dobar protivnik, imali svoje šanse, na žalost neke nismo iskoristili, dodao je Kalinić.

 

Unatoč tomu ostaje žal za ispadanjem iz najvišeg razreda: Igrali smo protiv dvije vrhunske ekipe. Treba dignuti glavu gore. Izbornik je dobio neke nove igrače u svojem vidiku. S nestrpljenjem čekamo ždrijeb i novo okupljanje reprezentacije.

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio