Legenda Živi: Mišo održao koncert, 'Poljubi zemlju' pjevao cijeli Frankfurt

Datum objave: 19.11.2018   Broj čitanja: 1345
Lagano pogrbljen, teškog hoda, jednom rukom oslanjao se na kofer, a ispod druge ga je držala supruga Lidija (50). Mišo Kovač (77) ipak nije želio propustiti nastup prošlog vikenda u Frankfurtu i zapjevati pred 12.000 obožavatelja.
Legenda Živi: Mišo održao koncert, 'Poljubi zemlju' pjevao cijeli Frankfurt

 

Na desetu obljetnicu nastupa za dijasporu u njemačkom gradu odazvala se i legenda hrvatske estrade. Prepoznatljiv brk, gard i pjesmu Miši nitko ne može oduzeti. Lidija ga ne ispušta iz vida, a kamoli ruku. Nekoliko puta se tijekom svojeg nastupa morao odmoriti, ali publiku nije želio razočarati.

 

Fotografiju vidno iscrpljenog i umornog Miše poslao nam je čitatelj koji ga je snimio u zračnoj luci. Supruga sa šiltericom na kojoj piše “Maja do jaja”, navodno dar od Maje Šuput, motala mu je šal oko vrata. Pjevač je bio u tenisicama i trapericama, a rijetki su pjevača vidjeli u takvom izdanju.

 

- Kad publika krene i reagira, neopisiv je osjećaj, zato se nikad ne smije razočarati. Važno je doprijeti do čovjeka, a ja to još uspijevam, bez obzira na godine - rekao je Mišo.

 

A pokazao je kako se to radi u tih šezdesetak minuta nastupa. Pogledao je publiku, iz zvučnika se začulo “Poljubi zemlju” i Kovač nije ni trebao početi pjevati. Euforija iseljeništva bila je na vrhuncu. S rukama u zraku nastavio je nizati hitove, a na “Ostala si uvijek ista” zacaklile su mu se oči.

 

- Glazba je emocija, glazba nije trčanje na sto metara - izjavio je Mišo prije nekoliko godina te dokazao kako još živi i pokazao kako se još drži tog načela.

 

Šibenski pjevač imat će 22. prosinca koncert u splitskoj Spaladium areni, a priprema i novi album. Ni nakon šest desetljeća karijere nije mu teško raditi. Dodaje da hit ne radi on, nego ga izabire publika. Priznaje i kako mu u svemu puno pomaže voljena Lidija. Upoznao ju je na svojem zagrebačkom koncertu 1998. godine.

 

- Postoje ljubavni parovi, ali oni imaju dvije duše. Lidija i ja imamo jednu dušu - rekao je Mišo za Slobodnu Dalmaciju.

 

24sata.hr

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio