Nova 'zvijerka' u salonu Kramar! Novi Bentley je u skladu sa željama i zahtjevima kupca...

Datum objave: 26.11.2018   Broj čitanja: 1537
Najveći auto salon u regiji KRAMAR na svom Instagram profilu podjelio je fotografije novog Bentley Continental GT-a, luksuznog Coupea sa 635 konjskih snaga i najboljeg Grand Tourera na svijetu, te još jednom dokazao da je lider u svojoj branši.
Nova 'zvijerka' u salonu Kramar! Novi Bentley je u skladu sa željama i zahtjevima kupca...

 

Treća generacija najprodavanijeg Bentleya kombinira usredotočenost na performanse s luksuzom ručne izrade i najmodernije tehnologije. Srce novog Continentala GT je potpuno nova, usavršena izvedba šestlitarskog W12 TSI twin-turbo motora od 635 KS i 900 Nm, koji je po prvi put uparen s automatskim osambrzinskim mjenjačem s dvije spojke za brže i efikasnije izmjene te poboljšanu ekonomičnost. Zahvaljujući svemu navedenom, i po prvi puta Sport Launch modu, novi Continental GT do stotke stiže za 3.7 sekundi, a ubrzanje prestaje tek pri 333 km/h.

 

Najveća brzina postiže se u šestom stupnju prijenosa, dok su sedmi i osmi namijenjeni krstarenju po autocestama uz nisku potrošnju. W12 motor ima mogućnost gašenja šest cilindara kada nema potrebe za punom snagom motora, čime dodatno smanjuje potrošnju i emisiju CO2 koja sada iznosi 278 g/km, odnosno 16% manje nego u prijašnjoj izvedbi.

 

Između tisuću vozila koje Auto salon Kramar nudi svojim potencijalnim kupcima nerijetko imamo priliku vidjeti vozila koja koštaju stotine tisuća KM.
Nedavno je Auto salon Kramar uspješno isporučio Lamborghini Huracana.

 

Iz AS Kramar su nam rekli da je vozilo naručeno prema željama i zahtjevima kupca, a poštujući izbor istog, cijena ovog Bentleya ostaje tajna.

 

 

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio