Komšića presavrnulo: Spreman sam sjesti s HDZ-om

Datum objave: 29.11.2018   Broj čitanja: 667
Ne vjeruj Danajcima ni kad darove nose, stara je izreka, stoga i HDZ BiH i vodstvo Hrvatskog narodnog sabora moraju biti oprezni nakon današnje izjave Željka Komšića, nelegitimnog člana Predsjedništva BiH koji je kazao da je spreman sjesti s HDZ-om.
Komšića presavrnulo: Spreman sam sjesti s HDZ-om

 

Prilikom davanja izjave medijima Komšić je potvrdio da su SDP, DF i Naša stranka spremni razgovarati i s HDZ-om te da je to zajednički stav njega, predsjednika SDP-a Nermina Nikšića i predsjednika Naše stranke Predraga Kojovića.

 

Iako je jučer kazao kako se može formirati vlast bez legitimnih Hrvata, očito je Željko Komšić postao svjestan da su Hrvati u BiH konstitutivan, ali i ponosan bosanskohercegovački narod koji ni pod koju cijenu neće dopustiti da ih pregaze neki ljudi bez identiteta.

 

Već nakon današnje izjave Komšić je doživio udare braće Šimić iz Gruda, vlasnika portala Klix, koji žive u Sarajevu, a s obzirom na snažan utjecaj Šimića u glavnom gradu BiH koji je većinom etnički očišćen sigurno će se oko možebitne koalicije još dugo lomiti koplja.

 

Međutim, svima mora biti jasno, od domaćih do međunarodnih čimbenika, Hrvati u BiH su konstitutivan narod, branili su i obranili dvije države i neće dopustiti da ih se u mirnodopskom razdoblju otjera s tisućljetnih ognjišta.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio