Reprezentaciju napušta i posljednji Srbin: Ognjen Vranješ istetovirao RS-a pa četničkog vojvodu

Datum objave: 29.11.2018   Broj čitanja: 1074
Nogometni savez BiH najoštrije je osudio ponašanje reprezentativca BiH Ognjena Vranješa zbog tetovaža.
Reprezentaciju napušta i posljednji Srbin: Ognjen Vranješ istetovirao RS-a pa četničkog vojvodu

 

"Povodom posljednjih postupaka dugogodišnjeg reprezentativca Ognjena Vranješa, koji je neprimjerenim porukama i tetovažama narušio ugled Saveza i reprezentacije čije boje brani, Nogometni savez Bosne i Hercegovine daje sljedeće priopćenje:

Oštro i bezrezervno osuđujemo šokantno ponašanje reprezentativca Ognjena Vranješa, jer njegove poruke, bez obzira na koji način su izražene, nisu u duhu vrijednosti za koje se zalaže NS BIH i ne predstavljaju osobine istinskog sportaša koji treba biti uzor mlađim generacijama.

Vranješova borbenost i odnos na terenu do sada su bili neupitni, međutim, njegovo ponašanje izvan terena nije prihvatljivo i ne odražava stavove, politiku i ciljeve Saveza i reprezentacije koja na najbolji način predstavlja Bosnu i Hercegovinu u svijetu.

 

Podsjetimo, nakon što je prije nekoliko godina istetovirao granice Republike Srpske, Vranješ je sada otišao korak dalje te je svoje tijelo "ukrasio" tetovažom lika četničkog vojvode Momčila Đujića koji je bio poznat pod nadimkom Krvavi pop iz Strmice.

 

Vranješ je jedan od rijetkih nogometaša koji nije Bošnjak, a koji nastupa za reprezentaciju BiH, a prema svemu sudeći, Robert Prosinečki ga više neće smjeti zvati.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio