Održano stručno usavršavanje nastavnika hrvatskog jezika i knjiženosti u ZHŽ-u

Datum objave: 30.11.2018   Broj čitanja: 327
Na edukaciji je sudjelovalo 65 nastavnika hrvatskog jezika i književnosti..
Održano stručno usavršavanje nastavnika hrvatskog jezika i knjiženosti u ZHŽ-u

 

U cilju jačanja ljudskih i profesionalnih kapaciteta hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini, u organizaciji Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, JU Zavod za odgoj i obrazovanje te uz potporu Agencije za odgoj i obrazovanje Republike Hrvatske u Širokom Brijegu je održana stručna edukacija za nastavnike hrvatskog jezika i književnosti iz osnovnih i srednjih škola Zapadno hercegovačke županije na temu: „Analiza složenosti književnog teksta“.

 

Stručna edukacija uključivala je predavanje i pedagošku radionicu koje su vodili dr.sc. Srećko Listeš, viši savjetnik za hrvatski jezik Agencije za odgoj i obrazovanje iz Splita, voditeljica Županijskog vijeća za grad Split, Nataša Botica, prof., Silvana Bampa-Listeš, prof. i Dragana Plosnić, prof.

 

Na edukaciji je sudjelovalo 65 nastavnika hrvatskog jezika i književnosti iz osnovnih i srednjih škola te gimnazija u Zapadno hercegovačkoj županiji. Slijedeća radionica na ovu temu biti će organizirana 7.prosinca 2018. u Tomislavgradu za nastavnike hrvatskog jezika i književnosti iz Herceg bosanske županije.

 

Napominjemo da je ovo prva u nizu stručnih edukacija koje će biti organizirane za učitelje, nastavnike i profesore u Bosni i Hercegovini. Stručno usavršavanje će pokrivati različite teme – od nastave informatike, povijesti do primjerice teme „Projekti Europske unije – nove inicijative u području učenja i poučavanja.

 

Održano stručno usavršavanje nastavnika hrvatskog jezika i knjiženosti u ZHŽ-u
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio