NAGRADNA IGRA: Idemo u neviđenu zimsku čaroliju u blizini Hercegovine, u Božićno selo

Datum objave: 01.12.2018   Broj čitanja: 1320
Sedamdeset kilometara od Gruda, od Hercegovine, smjestilo se Božićno selo u Dalmatinskoj Zagori koje je prema mišljenju mnogih najljepše u Hrvatskoj ove godine, a posjetiteljima će priuštiti uistinu nevjerojatan doživljaj.
NAGRADNA IGRA: Idemo u neviđenu zimsku čaroliju u blizini Hercegovine, u Božićno selo

 

Cijelo područje u kojem će se održavati zimska manifestacija ukrašeno je s točno milijun lampica ukupne dužine 24 kilometra, stoga samo blještavilo na prvu oduzima dah, a Dolac Gornji i zaselak Nart pretvaraju u središte koje se mora obići u najljepšem dobu u godini.

 

Tu će se nalaziti krave, buše, ljame, jelenovi, konji, patke, guske, paunovi, fazani, golubovi, magarci, svinje, a kako kaže sam vlasnik Tihomir Lučić, biti će to jedan pravi mali raj za obitelji s djecom. Također, posjetitelji će moći uživati u bogatoj i domaćoj gastronomskoj ponudi. Biti će tu pršut i sir, domaće kobasice, soparnik, fritule, kuhano vino, čajevi...

 

Također, Božićno selo biti će uljepšano i glazbenim programom, kao i prikazom živih jaslica.

 

Portal Grude.com u dogovoru s vlasnikom Božićnog sela Tihomirom Lučićem daruje dva obiteljska paketa po četiri ulaznice (2*4), a imena sretnih dobitnika objaviti ćemo idući tjedan.

 

Na sudionicima nagradne igre je da na mail info@grude.com ili u poruke Facebook stranice portala Grude.com ili pak na Instagram portala Grude.com pošalju svoje ime i prezime, mjesto stanovanja i telefonski broj, a portal Grude.com će pravodobno obavijestiti dobitnika nagradne igre, te će podatke proslijediti vlasniku Lučiću.

 

Dvije sretne obitelji će onda u vremenu koje predstoji, kojeg god dana požele, moći otići do Doca Gornjeg i uživati u Božićnom selu, zahvaljujući portalu Grude.com i supružnicima Lučić, vlasnicima Božićnog sela.

 

 

Portal Grude.com donosi fotografije koje je napravio fotograf portala DalmacijaDanas da vidite kako sve to izgleda.

 

 

Grude.com
Foto:Miroslav Lelas/Dalmacijadanas.hr

– Cijelo imanje puno je svijetlećih i živih domaćih životinja. Posjetitelji mogu vidjeti životinje poput dalmatinskih krava buša, ljama, jelenova, konja, pataka, gusaka, paunova, fazana, golubova, magaraca, svinja. Bit će to jedan pravi mali raj za obitelj s djecom – otkriva nam Lučić koji najavljuje veliko otvaranje 2. prosinca (nedjelja) u 17 sati. – Posjetitelji će moći uživati u “Božićnom Selu” do 6. siječnja 2019. U tih mjesec dana moći će se kušati isključivo domaći proizvodi poput kobasica isključivo s OPG-ova, soparnik, fritule, uštipci, kuhano vino, čajevi – govori nam vlasnik imanja Tihomir Lučić i dodaje da će u Nartu biti upriličene i žive jaslice.

Pročitajte više na Dalmacija Danas: www.dalmacijadanas.hr/nikad-videna-zimska-carolija-u-dalmaciji-ove-nedjelje-se-otvara-spektakularno-bozicno-selo-u-docu-gornjem?fbclid=IwAR2nLqB4VeGYJuN64s76D9ft1hmCEnp2SgLXZ8jgkxVz81T5O32birPu5fg © dalmacijadanas.hr
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Snježana zagorščak01.12.2018 19:54 sati
    Prekrasno👍👍👍
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio