Index.hr o Adventu i ponudi GRUĐANINA: Porker House ne smijete zaobići

Datum objave: 04.12.2018   Broj čitanja: 1151
Brojni portali ovih dana pišu o Adventu u Zagrebu, najboljem u Europi, a na kojem je i jedan naš sugrađanin, kod Cvjetnog trga, otvorio Porker House.
Index.hr o Adventu i ponudi GRUĐANINA: Porker House ne smijete zaobići

 

Pod dojmom je i ekipa Index-hr-a, a mi vam izdvajamo što su oni rekli o ponudi PORKER HOUSE-a.

 

Ivana:

 

Dok obilazite ovogodišnju ponudu zagrebačkog Adventa ni slučajno nemojte zaobići Ulicu Frane Petrića koja je preimenovana u adventski Craft Street. Jedan od razloga zašto je ne smijete zaobići jest i kućica Porker House u kojoj sam probala burger koji ću svrstati među najbolje burgere koje sam ikad igdje probala. I uopće ne pretjerujem. Pikantna kobasica u krumpirovom pecivu s ljutenicom, pečenom kiselom paprikom, čvarcima i lukom nosi ime Čvarker i fantastična je. Vlasnik nam je otkrio da se posebno ponosi burgerom koji se zove Bacon, a ja ću se sigurno vratiti i probati i taj.

 

Hrvoje:

Moram priznati da sam u obilazak Trga i okolnih lokacija ušao s dozom skepse jer, s obzirom na iskustva ranijih godina, bio sam uvjeren da ću se razočarati. Pokazalo se da to ne može biti dalje od istine, a u Porker Houseu sam otkrio i jedno od najboljih mjesta na ovogodišnjem Adventu. Klopa je izvrsna, a osim Čvarkera, isprobao sam i rebarca s BBQ umakom koja su podjednako sjajna, ako ne i bolja. Ostala tri (Bacon, Fresh i Juicy) nisam probao, ali svakako se vraćam da ispravim taj propust. Osim hrane isprobao sam i njihove kuhane koktele koji su me također oduševili. Bez ikakve sumnje, radi se o jednoj od ovogodišnjih top lokacija i mjestu koje nikako ne smijete zaobići.

 

Grude.com

 

Povezane vijesti:

FOTO: Gruđanin otvorio PORKER HOUSE na Adventu u Zagrebu! Svi su oduševljeni ponudom

 

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio