Ratka nije ni spomenuo! Papa Franjo fra Marinku rekao: Slušajte mons. Hosera

Datum objave: 12.12.2018   Broj čitanja: 1415
Vrijeme crkvene strahovlade u Hercegovini bliži se kraju, a umjesto prijetnji i strahova stižu promjene. Sve je veća moć onoga koji širi ljubav i mir i koji razgovara s narodom, a to je mons. Henryk Hoser, međugorski i za mnoge hercegovački biskup.
Ratka nije ni spomenuo! Papa Franjo fra Marinku rekao: Slušajte mons. Hosera

 

U kratkom vremenu on je postao svećenik kojem se vjernici najviše raduju na području Hercegovine i čije se odluke pomno prate.

 

Krajem proteklog mjeseca fra Marinko Šakota bio je u Vatikanu. „Budite poslušni mons. Hoseru!“ – riječi su pape Franje koje je dva puta prošaptao na uho međugorskom župniku fra Marinku Šakoti prilikom njihovog susreta na nedavnoj audijenciji u Vatikanu, piše Medjugorje-info.com.

 

U najnovijem Glasniku Mira sam fra Marinko opisuje svoj susret s Papom prilikom Međunarodnog kongresa upravitelja i suradnika svjetskih svetišta koji se održavao u Vatikanu od 27. – 29. studenog 2018. godine. Kongres je organiziralo Pontifikalno vijeće za promociju nove evangelizacije pod vodstvom mons. Rina Fisichelle. Šestotinjak sudionika Kongresa razmatralo je nad temom: „Svetište – otvorena vrata za novu evangelizaciju!“

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio