Tisuće se oprostile od Edite s Farme: Odmori se anđele...

Datum objave: 17.12.2018   Broj čitanja: 3314
Koga ne bi shrvala ovakva bol, zapitao se svećenik na sprovodu Edite Ptičar, bivše natjecateljice reality showa 'Farma'. Tisuće ljudi u ponedjeljak je na groblju u Kloštar Ivaniću ispratilo Editu koja je tragično preminula u petak ujutro u prometnoj nesreći.
Tisuće se oprostile od Edite s Farme: Odmori se anđele...

 

Plač, tuga i jecaji. Od Ptičar su se s bijelim i crvenim ružama oprostili članovi obitelji, prijatelji i poznanici. Neki su od tuge jedva stajali na nogama.

 

- Iako je otišla prerano, za Editu bi uvijek bilo rano da nas napusti. Zahvaljujemo dragom Bogu na njezinom životu - rekao je svećenik.

 

Ožalošćeni kolege iz showa 'Farma' ne mogu se pomiriti s tim da je njihova prijateljica tragično nastradala. 

 

 

- Potresen sam i sav nikakav. Uvijek smo se držali skupa i radili zajedno. Ona je bila jedna divna djevojka - rekao je njezin kolega Saša Vujnović (28). Zagrepčanka Anica Orehoci (46) bila je bliska s Editom u realityju.

 

- Kako pamtiti nekoga tko ti je ušao u srce, a nikad izaći neće? Smijala se najiskrenije, plakala je kada nitko nije vidio, bila je ljutiti borac protiv nepravde i veliki zagovornik pravih ljubavi. Odmori se anđele... Ti se ne pamtiš, ti živiš u meni - riječi su koje joj je Anica posvetila.

 

24sata

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Martina18.12.2018 08:18 sati
    Jako mi je žao Edite jer sam navijala za nju i sad kad sam čula jakk sam potresena😭😭😭
  • Marija 17.12.2018 18:13 sati
    Ja sam gledalka farme navijala sam za Editi a sad po ovom što se dogodilo jako me potreslo .Draga Edita 😭 počivala u miru božjem 😭😭😭😭😭
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio