Bandić se vratio na posao: Bit će ga svugdje

Datum objave: 18.12.2018   Broj čitanja: 497
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u utorak ujutro izašao je iz bolnice. Malo je šepao te je ušao u automobil koji ga je odvezao.
Bandić se vratio na posao: Bit će ga svugdje

 

Kako se doznaje iz Gradske uprave, Bandić je već u 8 sati ujutro održao kolegij sa suradnicima, a ostatak jutra će biti na više sastanaka.

 

Kako javlja Dnevnik.hr, Bandić će u podne u Gradskoj upravi primiti Betlehemsko svjetlo mira, a u 14 sati planira biti na božićnom susretu zapovjednika zagrebačkih ratnih postrojbi u Dvercu. Nakon toga će u 15 sati otvoriti sanjkalište na Cmroku, a u 16 sati kreće u obilazak adventskih događanja. U planu je obilazak tunela Grič, Strossmayerovog šetališta, Gornjeg grada i Klovićevih dvora. No, to nije sve, jer će zagrebački gradonačelnik navodo u 19 sati na Sljemenu otvoriti skijašku sezonu.

 

Podsjetimo, Bandić je 7. prosinca hospitaliziran na zagrebačkoj Klinici za plućne bolesti na Jordanovcu gdje se liječio od plućne embolije.  Iako se činilo da se Bandić dobro oporavlja, u bolnici je imao još jedan udar tromba koji je krenuo u veliku venu prema plućima.

 

Unatoč velikom riziku, Bandić je htio doći na otkrivanje spomenika Franji Tuđmanu, no liječnici su ga uspjeli odvratiti od toga.  

 

Iz bolničkog je kreveta smijenio gradske zastupnike Neovisnih za Hrvatsku Zlatka Hasanbegovića, Brunu Esih i Anu Lederer sa funkcija u upravnim vijećima gradskih kulturnih institucija.

 

Prošli četvrtak je čak došao u Skupštinu gdje se izglasavao gradski proračun.

 

Kako je njegova zamjenica Jelena Pavičić Vukičević najavila, Bandić se izgleda u utorak vraća na posao.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio