Najbogatiji Žepčak uhićen u Beogradu! Vozio 245 na sat

Datum objave: 19.12.2018   Broj čitanja: 677
Muškarac koji je uhićen u ponedjeljak jer je Audijem A8 vozio čak 245 km/h po zaleđenoj autocesti između Šida i Beograda je Marinko Zovko (34) iz Žepča, inače jedan od najbogatijih ljudi u BiH, potvrdila nam je policija iz Sremske Mitrovice.
Najbogatiji Žepčak uhićen u Beogradu! Vozio 245 na sat

 

Ovaj muškarac je inače poznat po divljanju po cestama diljem regije, a 'proslavio' se 2006. godine kada je Brabusom dionicu dugu 191 kilometar od Zagreba do Slavonskog Broda prešao za samo 28 minuta. On je tada za lokalne medije rekao da je kupio 'novi automobil' i da ga je morao 'nagaziti'.

 

- Svaki dan vozim iz Zagreba prema Brodu. Prije dva mjeseca kupio sam novi Brabus od 500 konjskih snaga i V8 motorom. Odlučio sam ga 'nagaziti' i od naplatnih kućica u Zagrebu do naplatnih kućica u Slavonskom Brodu stigao sam za manje od pola sata. Vozio sam 320 kilometara na sat, što sam snimio kamerom na telefonu, međutim, slike sam već izbrisao - rekao je tada Zovko.

 

On je bio toliko ponosan na sebe da je jednim dnevnim novinama poslao sliku brzinometra na zastrašujućoj brzini. Policija ga do tada nije uhvatila, a on je rekao da ako do toga dođe, da će pošteno platiti kaznu.

 

- Ako me uspiju uhvatiti platit ću kaznu i policajcima predati vozačku. Kažem, ako uspiju - rekao je Zovko tada.

 

Od tada na YouTubeu postoji nekoliko video snimaka na kojima se vidi da je Zovka zaustavila policija i napisala mu kaznu, ali njega to nije smirilo. 
 

Marinko Zovko je sin 'kralja nafte' Ivice Zovka i nasljednik korporacije 'Zovko Company' koja u svom sastavu ima 15 firmi.

 

24sata

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Svi smo mi Marinko Zovko!! 19.12.2018 14:31 sati
    Gazda vazda😎😎
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio