Petar Ćorluka kupio atraktivnu kuću na dubrovačkom Stradunu

Datum objave: 19.12.2018   Broj čitanja: 3055
Petar Ćorluka, vlasnik brenda Teta Violeta, točnije tvrtke Violeta iz Gruda, kupio je jednu od atraktivnih kuća na Stradunu.
Petar Ćorluka kupio atraktivnu kuću na dubrovačkom Stradunu
 

Riječ je o objektu na sjecištu Straduna i ulice Zamanjina, u čijem je prizemlju već dugi niz godina smještena trgovina Kraš Bonbonnière. Posljednjih je mjeseci s građevinskim inženjerima sagledao sve potrebe oko sanacije objekta, a usporedno s tim Ćorluka je zatražio i konzervatorske smjernice za obnovu, piše Dulist.hr

 

Dubrovnik je destinacija koju zna cijeli svijet, ali ima jedan problem – potpuno lošu ponudu. Strašno me smeta jednoobraznost ponude na Stradunu i siguran sam da se tu može napraviti dobar posao, naveo je ovaj uspješni hercegovački poduzetnik za dubrovački list, potvrdivši i da u isto vrijeme intenzivno razmišlja o namjeni budućeg objekta.

 

Na pitanje planira li svoju novu nekretninu pretvoriti u apartmane, što je najčešći slučaj s tako atraktivnim lokacijama unutar povijesne jezgre, Ćorluka priznaje kako još nije potpuno definirao namjenu, no ima viziju.

 

Cilj mi je stvoriti novu vrijednost

 

Cilj mi je definirati i stvoriti novu vrijednost kako bi i sami Dubrovčani, ali i turisti, bili zadovoljni i imali nešto što dosad nisu imali, ističe Ćorluka.

 

Spomenuo je kako je nedavno posjetio Porto Montenegro na crnogorskoj rivijeri gdje je sve prepuno ekskluzivnih trgovina. Čorluka je odgovorio i na pitanje znači li to da je spreman pokušati dovesti neke od svjetski priznatih modnih brandova na Stradun.

 

Ne razumijem zašto se tako nešto ne bi moglo otvoriti u Dubrovniku. Takvoga sam razmišljanja, međutim još uvijek moram proučiti što to točno Dubrovniku nedostaje, kakva je potražnja, a i zašto, s druge strane, ovako funkcionira ponuda. Ono što sam za sad uočio je da Dubrovnik nema ponudu kakvu zaslužuje i cilj mi je nešto poduzeti, rekao je Ćorluka.

 

Dulist.hr

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio