Poduzetnik iz Gruda na HTV-u kod genijalnog Luke Bulića! Pričao mu je o staklarstvu

Datum objave: 19.12.2018   Broj čitanja: 1647
Gruđanin sa zagrebačkom adresom Tiho Brnadić, mnogima poznat kao prvi predsjednik grudske podružnice navijačke udruge Uvijek vjerni ovih dana gostovao je na HTV-u kod Luke Bulića.
Poduzetnik iz Gruda na HTV-u kod genijalnog Luke Bulića! Pričao mu je o staklarstvu

 

Naime, poznati navijač nije netko tko samo redovito ide na utakmice Hrvatske i Dinama, već je puno više od toga. Naime, Brnadić u Zagrebu ima svoje poduzeće "Staklo Utrine". Iduće godine je 10 godina otkad je Brnadić otvorio svoju radnju, piše portal Grude.com.

 

Pa ga je posjetio i Luka Bulić, sjajni voditelj poznat po pjesmama kojima ovjekovječuje svakodnevicu razgovarao je s Brnadićem o staklarstvu.

 

Luka Bulić ga je pitao što je za njega staklarstvo. - To je jednostavno ljubav. Lijep je to posao, dinamičan, kreativan - kazao je Brnadić. Pričao je i o posjetiteljima svog poduzeća. - Ljudi ovdje donesu prozore na popravke, ogledala, slike...
Najviše donose iz škola, dječjih vrtića. Oni su moji dobri potrošači - smije se Brnadić.

 

Također, puno puta nije samo nespretnost u pitanju. - Ljudima pozli u stanu, i jutros se to dogodilo jednoj ženi, pa se mora razbiti prozor da se do njih dođe i onda bude posla. Znači, ne radi se samo o nespretnosti - kaže Brnadić.

 

Za kraj razgovora objasnio je Luki Buliću što je kod stakla najvažnije. - Pa najvažnije je dobro izmjeriti prostor gdje ide staklo, onda to treba namontirati i to mora biti potpuno precizno - riječi su vlasnika poduzeća "Staklo Utrine" koji je nedavno gostovao na HTV-u kod Luke Bulića.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2021
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio