Alen Vitasović: Sviram za Badnjak i Božić, 1. siječnja završavam karijeru

Datum objave: 21.12.2018   Broj čitanja: 276
Istrijanski pjevač Alen Vitasović otkrio je da je u pedesetoj godini života pronašao ljubav.
Alen Vitasović:  Sviram za Badnjak i Božić, 1. siječnja završavam karijeru

 

U intervjuu za Slobodnu Dalmaciju rekao je  kako ima djevojku te najavio ženidbu. - Imam novu djevojku - priznao je Vitasović i otkrio da se zbog ljubavi uskoro povlači sa scene.

 

- Za Badnjak sviram u Pazinu, za Božić u Buzetu, za doček ću biti sam i 1. siječnja 2019. prestajem s karijerom i vraćam se u normalni život. Ženim se! - otkrio je Vitasović. 

 

Alen je već bio u braku i to dvadeset godina i iz te veze ima sina dvadestrogosdišnjeg sina Ivana i šesnaestogodišnju kćer Miu. Razvod od supruge Sandre koji se dogodio 2016-te krio je od javnosti pune dvije godine. 

 

Kad se konačno saznalo da više nisu zajedno, oboje su rekli kako su imali uspona i padova, a da je rastava bila sporazumna. Javnost je bila zbunjena jer je desetak dana nakon rastave Alen izjavio kako sa Sandrom slavi 21. godišnjicu braka.

 

Tad je rekao da su proslavili obiteljskim ručkom, šetnjom uz more i da joj je poklonio ruže. Kako je pjevač ranije izjavljivao, razvod je pokušavao izbjeći zbog djece za koju je i ovom prilikom otkrio da je najponosniji. 

 

Nakon 35 godina glazbenoj karijeri došao je kraj.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio