Je li krenuo sarajevski reket na Elektroprivredu HZ HB?

Datum objave: 03.01.2019   Broj čitanja: 832
Godinama se pojedini sarajevski mediji obrušavaju na tvrtke koje im ne uplaćuju ništa, a jedan od takvih primjera je Elektroprivreda Hrvatske zajednice Herceg Bosne.
Je li krenuo sarajevski reket na Elektroprivredu HZ HB?

 

Jedno od najjačih hrvatskih poduzeća u BiH sarajevske medije ne financira, stoga je često na različitim udarima od strane tih istih medija.

 

Primjerice, dok je HT Eronet izdašnim sredstvima "nagrađivao" takve medije nikad se tu tvrtku nije prozivalo. U današnje vrijeme, nema ni tekstova protiv Lutrije BiH na čijem je čelu Nadzornog odbora Hrvat, a taj Hrvat je očito prihvatljiv pošto se ne oglašava u hrvatskim, ali je u sarajevskim medijima.

 

Ovakvi pritisci na pojedine tvrtke su nedopustivi, međutim u BiH gdje se ionako jače i mnogobrojnije pita, a ne pametnije primjerice, sve je dopušteno.

 

Naravno, u objektivnim tekstovima posljednjih dana nema ni riječi o činjenici da je Elektroprivreda HZ HB višestruko bolje projekte u prošloj godini realizirala, predstavila i najavila nego Elektroprivreda BiH. Nažalost, prije će u medije doći i manji projekti EP BiH, nego EP HZ HB... zapitajte se zašto.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio