Posljednja slika i riječi Toše Proeskog: 'Nema povratka, a svega mi je dovde'

Datum objave: 09.01.2019   Broj čitanja: 1064
Toše Proeski bio je jedan od najvećih glazbenika s ovih prostora. Smrtno je stradao 16. listopada 2007. godine, a nekoliko sati prije pogibije odradio je posljednje televizijsko gostovanje.
Posljednja slika i riječi Toše Proeskog: 'Nema povratka, a svega mi je dovde'

 

Pojavio se u emisiji “Vrteška” gdje je djelovao iscrpljeno i umorno od svega. Kao da je želio otići.

 

– Želio bih malo da se trgnem od svega, ali ne mogu! Mašinerija me je stavila, kako to kažu, u “bubanj” i gotovo. Nema povratka. Tražim povratak od svakodnevnih intervjua, od šminkanja, od skidanja šminke, pakovanja! Svega mi je “dovde”! Smeta mi sve. Želim, a ne mogu da odem na večeru, u prodavnicu sam – rekao je Toše uznemirenim glasom i naveo primjer šta mu se dogodilo desetak dana pred ovo posljednje gostovanje.

 

– Šetao sam ispred izloga i shvatio da više od sedam godina nisam izašao, prošetao gradom i rekao sebi: “Ovo mi se dopada, ući ću da kupim.” Mislite da ne želim? Želim. Kao i svi normalni ljudi – poručio je tada pjevač.

 

Voditeljski par mu je tada poželio sretan put za Zagreb gdje je Proeski trebao snimiti dva nova spota. Na autocesti kod Nove Gradiške dogodila se teška prometna nesreća, a pjevač je na mjestu ostao mrtav. Imao je 26 godina, a ostavio nam je toliko divne pjesme.

 

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio