Migranti opljačkali košarkaše Čapljine

Datum objave: 12.01.2019   Broj čitanja: 375
''Mobitele smo pronašli, ali ne i novac, kao ni ključeve od automobila'', rekao je za Bljesak.info trener košarkaša Čapljine Boris Džidić, koji je potvrdio kako su sportaši ovog kolektiva opljačkani u petak za vrijeme treninga.
Migranti opljačkali košarkaše Čapljine

 

Prema onome što su novinaru našeg portala rekli u Gradskoj sportskoj dvorani, dva migranta ušla su u Gradsku sportsku dvoranu za vrijeme treninga košarkaša, gdje su obili svlačionicu i ukrali novac. ''Kad je završio trening ostali smo u šoku. Momci su shvatili da su brutalno pokradeni - nestali su mobiteli, ključevi od automobila, dokumenti, kao i 1.200 KM'', rekao je za Bljesak.info trener košarkaša Čapljine Boris Džidić.

 

Dodaje kako su košarkaši mobitele pronašli pomoću traženja lokacije preko aplikacije Google. ''Zajedno s policijom locirali smo mobitele u jednom ugostiteljskom objektu u Čapljini, a kod dvojice je policija pronašla mobitele, no novcu nema ni traga. Njih je identificirala radnica dvorane, koja je potvrdila da su oni ušli u dvoranu za vrijeme treninga'', rekao je Džidić.

 

Dodaje kako je bilo vidljivo da su migranti znali kako se ponašati pred policijom. ''Pravno su jako upućeni, pravili su se pijani kako ne bi bili privedeni. Mobitele smo pronašli, i smatram da je to to, da novac nikad nećemo pronaći'', rekao je Džidić. Sportski kolektivi iz Čapljine zatražili su danas od vodstva Gradske sportske dvorane da poveća mjere sigurnosti u ovoj ustanovi.

 

Bljesak.info
Foto: Arhiv (Utakmica Grude - Čapljina)

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio