Tomislav Lončar: Za svaki trud u životu dođe nagrada

Datum objave: 12.01.2019   Broj čitanja: 1771
Tomislav Lončar dokaz je da se trud i zalaganje zaista isplate. Tomislav je prvostupnik novinarstva te trenutno odrađuje pripravnički rad u Arena Sport Centru.
Tomislav Lončar: Za svaki trud u životu dođe nagradaOn boluje od mišićne distrofije, ali njegova bolest nije ga spriječila da ostvari svoje snove. Ovaj dvadesetdvogodišnjak vodi jednako ispunjen život kao i njegovi vršnjaci. 

Kada sam primio diplomu osjećaj je bio vjerojatno kao i svakom drugom studentu, sreća i zadovoljstvo što sam ispunio zacrtani cilj. Moji roditelji zajedno s ostatkom obitelji i mojim užim krugom prijatelja dio su svega, zbog tih nekoliko ljudi ja sam danas to što jesam. Njihova potpora i pomoć u svakom trenutku su neizostavni. I koliko god sve ovo bio moj uspjeh, neke stvari bez njih ne bi bile moguće“, istaknuo je Tomislav. 

Naglašava kako je Studij novinarstva ispunio njegova očekivanja te kako je s kolegama i profesorima imao dobar odnos tijekom proteklih godina. 

Želja iz djetinjstva je bila da moj posao nekada u budućnosti ima veze sa sportom, kako se njim baš i ne mogu baviti kroz novinarstvo sam vidio priliku da to ostvarim kao sportski novinar“, kazao je.
 
Tomislav, kao veliki zaljubljenik u sport, trenutno piše na portalu posuski.info gdje svakodnevno objavljuje sportske vijesti iz regije i svijeta te je već nekoliko godina organizator malonogometnog turnira Hercegovački Vinjani u rodnom Posušju. 

Njegov pripravnički rad u Arena Sport Centru podrazumijeva obavljanje različitih novinarskih zadataka kao što su komunikacija s klijentima, vođenje maila i društvenih mreža Facebooka i Instagrama.

Ako je ikada postojala sumnja je li sav taj trud i rad tijekom školovanja uzaludan jer posla svakako neće biti, realno teško ga pronalaze i sasvim zdrave osobe, u tom trenutku kada sam saznao za pripravnički u Arena Sport Centru svaka sumnja je nestala i shvatio sam da za svaki trud u životu dođe nagrada“, rekao je. 

Tomislav je zadovoljan uvjetima rada u Arena Sport Centru i zahvalan za priliku koju je dobio te priznaje kako bi tamo mogao zamisliti svoju budućnost. 

U budućnosti želim raditi, bilo to u Areni ili nekim novinama kao sportski novinar ili nešto treće, sasvim drugačije, svejedno je. Uz to već nekoliko godina sam organizator malonogometnog turnira i želim nastaviti taj projekt. Tih mjesec dana u godini je razdoblje u kojem imam najmanje slobodnog vremena ali isto tako najviše uživam“, zaključio je. 

Jelena Pervan/Pogled.ba

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Podbila13.01.2019 18:05 sati
    Svaka čast, Čestitam !
  • Loncar13.01.2019 13:49 sati
    Svaka cast Tomo neka te Bog nadari i u buducem tvom radu i zivotu svako dobro
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio