OD 1.VELJAČE: Mostar, Međugorje, Čapljina, Čitluk, Široki Brijeg, Ljubuški, Grude i Posušje nove destinacije FlixBusa

Datum objave: 17.01.2019   Broj čitanja: 2205
Kako je najavljeno danas na konferenciji za medije u Mostaru, najbrže rastući autobusni prijevoznik FlixBus širi mrežu autobusnih linija.
OD 1.VELJAČE: Mostar, Međugorje, Čapljina, Čitluk, Široki Brijeg, Ljubuški, Grude i Posušje nove destinacije FlixBusa

 

Mostar, Međugorje te 6 novih destinacija povezuje se s 36 direktnih destinacija te s nekim od najvećih europskih metropola.

 

Nakon što je u lipnju 2017. godine FlixBus započeo s prvim autobusnim linijama iz Sarajeva, od 1. veljače 2019. godine mreža linija se znatno širi. Bosna i Hercegovina s ukupno 18 destinacija od kojih su najveći centri upravo Sarajevo, Mostar i Međugorje postaje značajna zemlja izvan EU koja je umrežena, a time i sama postala dostupna brojnim turistima.

 

˝Osim što smo putnicima iz ovog dijela BiH omogućili dostupnost i jednostavna putovanja diljem Europe, otvorili smo pristup i nekim novim turistima. FlixBus kao sinonim za putovanja autobusom u Europi, na listi je svih turista koji traže sljedeću destinaciju za putovanje. – izjavio je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za CEE South regiju. Upravo zbog toga te zbog iskustva koje imamo u zemljama naše regije, ovi će gradovi itekako profitirati od umrežavanja.˝ - dodao je Dean.

 

Inovativan poslovni model: dostupna putovanja i do Beča, Venecije, Budimpešte ili Praga

 

Zahvaljujući regionalnim partnerima, a ponajviše Autoherc partneru, prve zelene linije kreću 1. veljače direktno u smjeru Hrvatske te Njemačke. Od ukupno 18 destinacija, nove priključene su Mostar, Međugorje, Čapljina, Čitluk, Široki Brijeg, Ljubuški, Grude i Posušje. Većina direktnih linija prolazi kroz jedno od najvećih čvorišta FlixBusa u CEE South regiji, odnosno kroz Zagreb čime je jednom kupljenom kartom, omogućen daljnji nastavak putovanja prema Veneciji, Beču, Budimpešti, Pragu ili nekoj drugoj europskoj metropoli.

 

˝FlixBus je svojim poslovnim modelom uspio privući milijune putnika diljem Europe, brojimo ih više od 100 milijuna. Stvorio je tisuće novih poslova u industriji te ojačao poslovanje regionalnih autobusnih prijevoznika. Ovaj uspješan model prihvaćaju mnogobrojni regionalni autobusni partneri kao model vlastitog razvoja i napretka, a Autoherc je upravo jedan od njih.˝ - zaključio je Dean.

 

FlixBus putnici profitirat će od mnogobrojnih pogodnosti, prije svega od sigurnosti i udobnosti novih autobusa. FlixBus u svakom autobusu osigurava više prostora između sjedala, utičnicu, besplatan internet, besplatnu prtljagu te mogućnost otkaza ili promjene rezervacije do 15 minuta prije polaska bez naplate. Korištenje mobilne aplikacije ima brojne pogodnosti koje uvelike olakšavaju putovanja. Između ostalog aplikacija šalje korisniku obavijest o kašnjenju ili mogućim zastojima.

 

Prodaja karata je otvorena te ih je moguće kupiti putem web stranice www.FlixBus.ba u domaćoj valuti KM, putem mobilne aplikacije ili kod prodajnih partnera FlixBusa te na autobusnim kolodvorima. Na web stranici se detaljno mogu vidjeti i sve dostupne destinacije.

 

Primjenom digitalizacije u tradicionalnoj industriji prijevoza putnika, FlixBus je uzdrmao tržište. Prvi je krenuo s pružanjem usluga mobilne aplikacije uz dodanu vrijednost putniku, a integriran je i u Google mapu kao jedinstveni prijevoznik u cijeloj regiji. Koriste li putnici Google mape te tako istražuju mogućnosti putovanja, kao jedna od opcija uz zrakoplove i javni prijevoz, ponudit će im se i FlixBus moguća putovanja.


Grude.com

OD 1.VELJAČE: Mostar, Međugorje, Čapljina, Čitluk, Široki Brijeg, Ljubuški, Grude i Posušje nove destinacije FlixBusa
OD 1.VELJAČE: Mostar, Međugorje, Čapljina, Čitluk, Široki Brijeg, Ljubuški, Grude i Posušje nove destinacije FlixBusa
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ban 19.01.2019 00:53 sati
    Dali ima ili će biti linija Posušje-Koeln.DEU po vašem novom planu vožnje.
  • lopez18.01.2019 09:16 sati
    čestitke
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio