Italija poziva tvrtke iz BiH na industrijski sajam Connext u Milanu

Datum objave: 19.01.2019   Broj čitanja: 441
Cilj je ponuditi besplatnu platformu za sastanke radi povećanja međunarodne trgovine i investicija.
Italija poziva tvrtke iz BiH na industrijski sajam Connext u Milanu

 

Veleposlanstvo Italije u Sarajevu sa zadovoljstvom najavljuje da će tvrtke iz Bosne i Hercegovine moći besplatno sudjelovati na Poslovnom forumu "Connext", koji će se održati u Milanu 7. i 8. veljače.

 

Manifestaciju organizira najveća talijanska poslovna asocijacija Confindustria koja predviđa sudjelovanje više od 2.000 kompanija i više od 5.000 posjetitelja. Fokus će biti na četiri tematske oblasti koje pokrivaju sve sektore ekonomske aktivnosti.

 

Cilj je ponuditi besplatnu platformu za sastanke radi povećanja međunarodne trgovine i investicija.

 

Confindustria je odabrala Njemačku, Maroko i Zapadni Balkan kao partnerske oblasti za ovaj događaj. Za tvrtke u Bosni i Hercegovini sudjelovanje će biti besplatno i obuhvatit će prostor za sastanke i organizaciju sastanaka "B2B" između tvrtki. Osim toga, sve tvrtke koje sudjeluju će biti u mogućnosti da se registriraju u povjerljivoj bazi podataka koja će tijekom perioda od godine dana omogućiti, bez naknade, kontaktiranje svih prisutnih kompanija.

 

Prezentacijski događaj u Bosni i Hercegovini održan je 18. siječnja u rezidenciji Italije u prisusutvu gđe. Maria Monica Annibaldis, koja je došla iz Italije u ime Confindustria. Skupu su prisustvovale odabrane kompanije iz Bosne i Hercegovine koje su zainteresirane za povećanje trgovine s Italijom i ostatkom Europske unije. FIPA, Privredna komora BiH, Privredne komore RS i FBiH, kao i glavni inkubatori u cijeloj BiH, također su aktivno sudjelovali i šire informaciju među članovima.

 

Sudjelovanje u Connext-u je otvoreno za sve zainteresirane tvrtke, koje mogu posjetiti službenu web-stranicu događaja https://connext.confindustria.it/ radi informiranja o načinu sudjelovanja.

 

Grude.com

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio