Pjesma 'Veseljak' je sotonistička pjesma! A pjeva se na svim zabavama

Datum objave: 24.01.2019   Broj čitanja: 1992
Povezivanje određenih pjesama i poruka iz njih s okultnim česta je pojava. Tako glazbeni stručnjaci s ovih prostora često ističu Eaglese i njihovu Hotel Californiju kao sotonističku pjesmu. A ima ih još niz.
Pjesma 'Veseljak' je sotonistička pjesma! A pjeva se na svim zabavama

 

Nevažno je što većina kritičara ove pjesme uopće ne razumije riječi, važno je što ju je netko proglasio sotonističkom i ona je automatski nepoželjna i strašna.

 

Međutim, o pjesmama koje se snimaju na ovim prostorima rijetko tko se usudi napisati kritiku.

 

Primjerice, na bosanskohercegovačkim veseljima nezaobilazna je pjesma "Veseljak" od Ane Bekute. "Đavolu bi dušu dao za merak, ja ga volim što je takav veseljak", kažu stihovi, navodno, zabavne pjesme u narodu.

 

Još ako "veseljak" digne ruke pred svojom izabranicom, a ona ga milo pogleda i iz svega glasa zapjeva da ga voli, vrhunac okultnog.

 

Naravno, da to naprave Ameri kojima ništa nije sveto sablažnjavanje bi išlo do maksimuma, a u primisli prosječnog bh. građanina bi se razvijala ideja o spaljivanju na lomači. Međutim, kad se radi o pjevaču ili pjevačici s ovih prostora, a pjesma je općeprihvaćena, to je zabavna stvar na koju ne treba trošiti riječi.

 

Komentar pišem i šaljem na adresu potaknut jednom svadbom na kojoj se svećenik koji je pozvan kao gost zgrozio pjesmom i napustio događaj.

 

Prije nego što isčistimo situaciju na svjetskom planu, idemo krenuti od sebe.

 

Glava/Grude.com

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio