Strašan zločin kod Solina: Mladić ubio 92-godišnjaka i teško ozlijedio ženu (87)

Datum objave: 25.01.2019   Broj čitanja: 347
U stanu u stambenoj zgradi u Ulici Stjepana Radića u Solinu u četvrtak oko 19 sati pronađeni su mrtav muškarac (92) i teško ozlijeđena žena (87). Navodno su pretučeni. Žena je s teškim ozljedama prevezena u splitsku bolnicu. Ondje su je zaprimili liječnici, no nije poznato ima li ozljede opasne po život.
Strašan zločin kod Solina: Mladić ubio 92-godišnjaka i teško ozlijedio ženu (87)

 

Radi se o ubojstvu i pokušaju ubojstva, a policija je privela osumnjičenog na kriminalističku obradu.

 

Prema neslužbenim informacijama, muškarac kad je upao u stan kod sebe nije imao hladno ili vatreno oružje, već je ženu i muškarca brutalno pretukao. Nije poznato jesu li policajci napadača zatekli u stanu ili su ga uhvatili u obližnjem susjedstvu. 

 

Prema neslužbenim informacijama portala Dalmacija danas, pretučena žena zadobila je teške ozljede u predjelu glave. Bila je pri svijesti kad je policija došla, te je navodno ispričala kako je u njihov stan ušao mlađi muškarac iz zgrade u kojoj živi i koji je pretukao nju i muškarca, koji je od zadobivenih ozljeda preminuo.

 

Kako javlja Slobodna Dalmacija, navodno su muškarca pronašli izvan stana u zgradi, vjerojatno na stubištu, a ženu u stanu. Očevid su zato radili na stubištu i unutar stana.

 

Prema njezinoj priči, neslužbeno doznaje Dalmacija danas, kada je napadač napustio stan ona je u krvi uspjela dopuzati do susjeda koji je pozvao Hitnu pomoć i policiju.

 

Motivi stravičnog zločina za sada nisu poznati, a policija i forenzičari su do kasnih noćnih sati tražili dokaze u stanu. Navodno su naišli na tragove provale u stan.

 

Zgranuti stravičnim događajem, stanari su u četvrtak navečer bili bez riječi, svi su u nevjerici prolazili pored policajaca i ulazili u svoje stanove. Navodno nitko od njih nije čuo nikakvu galamu ili buku.

Strašan zločin kod Solina: Mladić ubio 92-godišnjaka i teško ozlijedio ženu (87)
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio