HNS završio! U završnom govoru predsjednik Hrvata istaknuo iduće korake

Datum objave: 26.01.2019   Broj čitanja: 1405
Usvajanjem Deklaracije, izborom predsjednika, članova Predsjedništva i Suda časti te završnim obraćanjem novog-starog predsjednika završeno je 8. zasjedanje Hrvatskog Narodnog Sabora na kojem su sudjelovali vijećnici i zastupnici izabrani na prošlim lokalnim i općim izborima u Općinska vijeća, županijske skupštine, te parlamente entiteta i Parlament BiH iz 14 hrvatskih političkih stranaka, javalja reporter Hrvatskog Medijskog Servisa.
HNS završio! U završnom govoru predsjednik Hrvata istaknuo iduće korake

 

U završnom obraćanju predsjednik HNS BiH dr. Dragan Čović kazao je da želi da se svih 14 članica osjeća da su uistinu dijelom HNS-a. Naglasio je da će doći do djelomične reorganizacije Glavnog vijeća tako da će se Domovinski rat odvojiti od Drugog svjetskog rata i poraća.

 

Naglasio je da će usvojena Deklaracija biti uistinu načelo i putokaz rada i djelovanja legitimni izabranih političkih predstavnika Hrvata.

 

Čović se osvrnuo i na važnost većeg ulaganja u medije i sredstva informiranja jer se često znalo dogoditi da se iz većih centara koji imaju veće logističke mogućnosti neopravdano kriminalizira hrvatske političke predstavnike.

 

Deklaracija će biti osnova političkog djelovanja u postizbornom razdoblju kako bi se osiguralo legitimno predstavljanje na svim razinama vlasti kako bi se hrvatski narod osjećao ravnopravnim i jednakim na u svakom dijelu Bosne i Hercegovine.

Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
  • Ero27.01.2019 10:31 sati
    Najjači HDZ ikad! Samo zajedno
  • Nanana26.01.2019 23:17 sati
    Dragane aj pisat i ligat Veliki pozdrav za Drazena i napusti ovaj kradeze
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio