Pametna i lijepa! Nova predsjednica Bandićeve mladeži bivša je misica

Datum objave: 03.02.2019   Broj čitanja: 533
Bivša misica te stomatologinja sa specijalizacijom iz ortodoncije i zastupnica u zagrebačkoj gradskoj skupštini, Natalija Prica Oreški (30) postala je nova predsjednica mladeži Bandićeve stranke.
Pametna i lijepa! Nova predsjednica Bandićeve mladeži bivša je misica

 

Nataliju su u subotu jednoglasno izabrali za novu predsjednicu Mladi 365 Stranke rada i solidarnosti. U svibnju 2018. godine ušla je u gradsku skupštinu umjesto Ane Rucner, a i tad su joj u fokusu bili mladi. U razgovoru za 24sata.hr tad je isticala sljedeće ciljeve:

 

- Izuzetno sam ponosna što sam dobila priliku biti zastupnica u gradskoj skupštini. Kao glavni cilj istaknula bih poticanje mladih ljudi na aktivniji angažman u svim područjima politike.

 

Posebno se želim pozabaviti problemima stambenog pitanja mladih. Suprug i ja nismo imali tih problema jer živimo u stanu koji je suprug dobio od roditelja. No znam da mnogi mladi nemaju takvu priliku i da se muče da dođu do svog doma te im želim pomoći - rekla nam je tad novopečena vijećnica.

 

Natalija je bila na izbornoj listi Stranke rada i solidarnosti 365 Milan Bandić za gradsku skupštinu te je članica te stranke od osnutka. Ujedno je predsjednica Foruma mladih GO Grada Zagreba Stranke rada i solidarnosti 365 Milan Bandić. Osim gradonačelnika, zahvaljujući tituli misice, upoznala je prvu suprugu američkog predsjednika Ivanu Trump tijekom njezina posjeta Zagrebu, gdje je predstavila svoju knjigu “Raising Trump”, te njihova sina Erica. Natalija nam je lani rekla i da joj je suprug Ivan velika potpora.

 

- I on je završio medicinu te je sad na specijalizaciji iz otorinolaringologije - objasnila je kratko.

 

Slobodno vrijeme vikendom provodi sa suprugom Ivanom u šetnjama i na kavama s prijateljima. Kondiciju održava trčanjem, ali kao i svemu, trčanju je prišla profesionalno te je išla u školu. Danas samostalno otrči do šest kilometara triput na tjedan. Poznato je da kondiciju i Bandić održava trčanjem, pa smo pitali trči li možda s njim:

 

- A ne. Volim trčati sama - odlučna je.

 

No Natalija nije prva Miss Universe kojoj je Bandić izravno ili neizravno pružio priliku za profesionalnim napretkom. Prije tri godine u direkciji Holdinga počela je raditi Sarah Ivanković (30), koja je 2009. bila 11. u svjetskom natjecanju za Miss Universe pa je dobila trajno krunu hrvatske Miss Universe.

 

 

 

TAGOVI:
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2019
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio