Mercator nastavlja promovirati domaću proizvodnju

Datum objave: 04.02.2019   Broj čitanja: 410
Sa željom da dodatno promoviraju vrijednost domaće proizvodnje i ujedine bh. proizvođače, od 31. siječnja 2019. godine, Mercator nastavlja sa drugim valom promocije domaćih brendova.
Mercator nastavlja promovirati domaću proizvodnju

 

Osim već poznatih brendova iz prvog vala kampanje Moji brendovi, naše vrijednosti, Klas – Zlatni puder, mineralna voda Sarajevski Kiseljak, Meggle mlijeko, bosanska kava Zlatna Džezva, Violeta tekući deterdženti, drugi val kampanje uključuje i Meggle active protein mlijeko, Perfetta pašteta, Sarajevsko premium pivo i Violeta omekšivače. U sljedećem periodu, police svih Mercatorovih prodavnica će nositi oznake ovih proizvoda, sa posebnim naglaskom kupcima na njihove omiljene brendove, prenosi Manager.ba.

 

"Ovaj moderan način suradnje kompanije Mercator i domaćih brendova je nešto sasvim novo na našem tržištu. Nastavak kampanje smo ojačali sa Meggle active protein, specijaliziranim mlijekom sa smanjenim udjelom mliječne masti i povećanim udjelom proteina, sa neodoljivim okusima čokolade, vanilije i banane, koje je savršen odabir za sve profesionalne sportaše, rekreativce i za sve one koji paze na dnevni unos kalorija. Tu je i Sarajevsko Premium, vrhunsko svijetlo lager pivo, proizvedeno od pažljivo biranih sastojaka, vode s vlastitog izvora, ječmenog slada, pivskog kvasca i čak tri vrste hmelja, bez drugih dodataka.

 

U nastavku kampanje predstavljamo i vrhunsku kolekciju Violeta omekšivača sa sofisticiranim parfemima za tkanine koji ujedinjuju pet različitih karaktera, naglašavaju privlačnost i neodoljivu senzualnost mirisnih aroma. Osim spomenutih brendova, pridružila nam se i Perfetta pašteta, pripremljena samo od najkvalitetnijih sastojaka, jedinstvenim tehnološkim postupkom, kao i Perfetta pikant kokošja pašteta sa savršenim omjerom začina, samo za istinske gurmane", navodi u priopćenju.

 

"Naši vjerni kupci će pronaći svoje omiljene brendove na našim policama dodatno označene uz markicu "Moji brendovi", jer to jesu naše vrijednosti. Posjetite svoj najbliži Mercator i na jednom mjestu pronađite proizvode koji su zasigurno nezaobilazan dio našeg svakodnevnog života. Sa kupnjom domaćih proizvoda podržavamo domaću proizvodnju i dajemo dodatnu sigurnost radnih mjesta", izjavio je Haris Omeragić, direktor nabavke Mercatora BH.

 

Vrijednosti ovih domaćih brendova stvaraju uspomene. "Potražite i vi vaše omiljene domaće brendove na policama Mercatora i nastavite sa nama stvarati nove uspomene uz naše vrijednosti", pozivaju zaposlenici Mercatora BH.

 

Mercator nastavlja promovirati domaću proizvodnju
Vaše ime
Komentar
 
Hvala na komentaru.
Vaš komentar će biti pregledan od strane administratora.
    Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
    Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

    Dizajn i programiranje: AVE-Studio