PU Grude: Gruđanin i dva Posušaka uhićeni sa većom količinom trave

Datum objave: 05.02.2019   Broj čitanja: 1380
Policijski službenici Odjela kriminalističke policije PU Grude su otvorili kriminalističku obradu nad osobama lišenim slobode.
PU Grude: Gruđanin i dva Posušaka uhićeni sa većom količinom trave

 

Službenici Policijske uprave Grude uhitili su tri osobe zbog posjedovanja 300 grama marihuane.

 

Kako je priopćeno iz Ministarstva Županije Zapadnohercegovačke (MUP ŽZH), operativnim radom na terenu policijski službenici Odjela kriminalističke policije PU Grude došli su do saznanja na temelju kojih su lišili slobode tri osobe K.R. (28) iz mjesta Čitluk, općina Posušje, M.T. (26) iz mjesta Vinjani, općina Posušje i N.K. iz Gruda zbog postojanja sumnje da su počinili kazneno djelo iz oblasti zlouporabe opojnih droga.

 

Pregledom vozila, navode iz MUP-a, kojim su se kretali navedene osobe su posjedovale, u dvije PVC vrećice, oko 300 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom, bojom i mirisom asocira na opojnu drogu "marihuanu".

 

Policijski službenici Odjela kriminalističke policije PU Grude su otvorili kriminalističku obradu nad osobama lišenim slobode zbog Kaznenog djela iz čl. 239 Kaznenog zakona F BiH, a po kompletiranju predmeta bit će upućeno izvješće o počinjenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu ŽZH, priopćeno je iz MUP ŽZH. 

Za ovaj članak komentari nisu dopušteni.
Sva prava pridržana  ©  GRUDE.COM  2007-2020
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.

Dizajn i programiranje: AVE-Studio